вторник, 31 мая 2016 г.

Toyota színek

Ismerje meg a Toyota új ajánlatát. A Toyoták híresek a megbízhatóságukról. A Yaris bőséges felszereltségéből. Megbízható és új személyautók vonzó áron.


Válassza ki a Toyota álmai autót, és.

Modellváltozat kiválasztása és . RAV- az újraértelmezett SUV. A minden eddiginél dinamikusabb és elegánsabb megjelenésű szedán a legendás Corolla-minőséggel és fejlett technológiákkal tér vissza. TFT kijelzőn, mint az aktuális sebességhatár vagy az előzés tiltása.


A B-szegmens vásárlói gyakran a dizájn alapján döntenek, ezért a Toyota európai. A rendszer hallható és látható módon hívja fel a figyelmét, ha nem tesz eleget a . Toyota Színkód tábla Toyota toyota szinkod tabla 02 . Ezek a színek megjelennek a műszerfalbetéten és az ajtókárpitokon, .

Eladó új Piros TOYOTA YARIS 1. Kárpit színe (2):, Világosszürke. Ez a Toyota színtiszta átverés - A C-HR eleve elég szokatlan jelenség, de így átalakítva igazi autóparódia. Az Aygo volt a Toyota első kompakt városi autója, amelyet.


A magenta és ciánkék metálfények révén új, divatos színek jelentek meg a . Vidám, színes , fiatalos, a B-szegmenshez igazodva a végtelenségig személyre szabható a frissített Toyota Yaris. Fényezésével, felnijével és . Végre egy vagány Toyota a túl hétköznapi vagy éppen fura járgányok. Ugyanezeket a kék öltéseket láthatjuk a kormánykerék, a sebességváltó gomb és kézifékkar perforált bőrborításán is, sőt a kék szín a műszerfalon és az ajtók . Hybrid merre indulnak, az eredeti Toyota. Az autó karosszériájának színe a valóságban kis mértékben eltérhet a kiadvány.


Az új Toyota Yaris Hybrid. A színek harmóniája kulcsfontosságú az AYGO. Vége a Toyota = nyugdíjas autó korszaknak, így néz ki egy dögös . Auris nemcsak formai téren,.


Mellékesen jegyezve meg, szakítva a Toyota gyári kódjaival, CHR.

Az árakról és felszereltségekről bővebben a toyota. Az évekig tartó tuning folyamat eredményeként Ati Toyota Yarisa elég feltűnő jelenség lett. Csak úgy fokozhatná a hatást, ha villogós felvezetőket szerződtetne.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения