вторник, 17 мая 2016 г.

Füstfólia ragasztó

A ragasztó átlátszóra száradása után óvatosan simítsuk a felületre a füstfóliát. Itt pedig egy kis video ötlet a füstfólia ragasztó használatához: , Kreatív hobby . Vizes alapú, lassan száradó ragasztó füstfólia és füstfólia pehely felragasztásához. A díszítendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le a füstfólia.


Füstfólia ragasztó - vízbázisú.

Kenjük vékony, egyenletes rétegben a ragasztót a felületre. Hagyjuk átlátszóra száradni, majd simítsuk rá a fóliát. A megtisztított felületet egyenletes és vékony rétegben kenjük le a füstfólia ragasztóval és várjuk meg, míg a ragasztó áttetszőre szára majd óvatosan simítsuk . Hasonlítsa össze az árakat! A tárgy díszíteni kívánt részét vékony, egyenletes rétegben kenjük be a ragasztóval ! RAGASZTÓK , Ragasztás és Lakkozás, DIY - Kreatív Hobby Áruház.


Keresés: Kreativpartner webáruház. A füstfólia ragasztó vizes alapú, lassan száradó ragasztó füstfólia és füstfólia pehely felragasztásához.

Aranyozás füstfólia pehellyel - fázisfotók. Vízbázisú ragasztó , szalvéta és découpage papír ragasztáshoz, bármilyen, előzetesen festett. Felkenve fehér színű, de száradás után átlátszóvá válik.


Online ár: Bruttó ár: 5Ft 510. Akcióból hátralévő idő: hét nap 06:59:40. Lassan száradó kifejezetten föstfólia ragasztásához használt készítmény.


A fóliát száradás után kell felhordani a ragasztós felületre. A hónap színe rovatunkhoz kapcsolódóan ezentúl már minden színnel egy kicsit külön, kicsit másként is foglalkozunk. Nézzük, mit kell tudni június hónap . Még több Papír-írószer, irodatechnika ide kattintva! FÜSTFÓLIA RAGASZTÓ ML . Valósítsd meg ötleteid egyre bővülő kínálatunkból!


Népszerű kézműves és hobbi technikákhoz kínálunk . Rég szemezgetek a füstfóliával , ám eddig tényleg csak a tisztes távolból. Egyébként ha ilyen éles vonalat szeretnétek, akkor a ragasztó. Ezeket készítsd ki: kreatív betonpor, öntőformák, étolaj, csiszolópapír, aranyfüstfólia, füstfólia - ragasztó , ecset.


Expressz ragasztó csőrös tubusban, 20ml.

Folyékony ragasztó grammos, kenőfejes ragasztó. Pentart Ékkő ragasztó ml. Stamperia áthelyezhető ragasztó spray, 1ml.


Rengeteg féle ragasztó akad ma a piacon, és mindenki másra esküszik. Annie Sloan könyvében láttam, hogy füstfóliával dolgozik és nagyon. Amikor azt írják a füstfólia ragasztó csomagolásán,hogy nagyon vékony .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения