пятница, 20 мая 2016 г.

Fűszerolaj üveg

Ft) 1-fej fokhagyma cs. Fűszerolaj házilag, süteményekhez. Ft) kisebb (dl, dl, dl) szép formájú üvegek. A saját készítésű fűszerolaj szerintem nagyszerű gasztroajándék.


Egy tiszta és jó alakú üveg aljára szórjunk pár szem feketeborsot, majd tegyük bele megszárított narancsok héját. Ezt a legkönnyebben úgy tudjuk elkészíteni, .

Ha ezzel megvagyunk, az üveg száját alaposan dugaszoljuk be. A fűszerolajat legalább egy hónapig hagyjuk állni, hogy összeérjenek az ízek. A megtelt üveget lezárjuk, világos helyre tesszük és érni hagyjuk.


Az áraink a dugó vagy fémcsat árát is tartalmazzák. Az üvegekhez különböző kivitelben készítünk cimkéket és kártyákat, részletekről . FŰSZEROLAJ -ECETTARTÓ ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . A jó minőségű, finom olaj ízét a. Valamennyi hozzávalót egy üvegbe rakjuk, felöntjük az olajjal, az üveget lezárjuk.

Friss fűszernövényekből igazán ízletes fűszerolaj készíthető. Ez is egy módja, hogy a téli hónapokban ne kelljen nélkülöznünk a friss, finom . Indoklás: Duplum, és töröltem. Az olaszos fűszerolaj házilag elkészítési ideje: perc. Elmosás és szárazra törlés után az üveg aljára szórjuk a sót, szárával lefelé a . Címkék: fűszer fűszerolaj.


Az üveg aljába elhelyezzük a kívánt fűszert, ráöntjük az olajat, és egy . Lehet ez fűszerolaj , tojáslikőr - ilyenek. Vettem egy szép üveget , raktam bele zöld-, feketeborsot, szerecsendióvirágot és egy ág rozmaringot. Az olaj gyorsan megavasodik, ezért a felbontott üveget hűvös, sötét helyen. Szuper Karácsonyi ajándék lehet ez z extra gyorsan elkészíthető fűszer olaj. Végezetül az üveget feltöltöm az olívaolajjal, bedugaszolom és hűvös, sötét . Hogyan kell fűszerolajat készíteni?


Zárjuk le az üveget egy parafadugóval és hagyjuk az ízeket összeérni három-négy hétig! A nemkívánatos oxidáció megakadályozása érdekében úgy töltsük az üveget , hogy az olaj felett minél kevesebb levegő maradjon, majd hermetikusan. Készíts fűszerolajat házilag!


Pofonegyszerű az elkészítése.

Veszek egy jól záródó üveget , . Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: 3DB FŰSZEROLAJ -ECET KIÖNTŐ ÜVEG PATENTUL ZÁRÓDÓ TETŐVEL 15CM 15CM . Töltsük meg az üveget szobahőmérsékletű olajjal, zárjuk le és tegyük meleg helyre. Naponta érdemes felrázni az egész üveg tartalmát kb. Az olajat gyenge tűzön C fokra melegítjük, majd ráöntjük a bazsalikomlevelekre. Alaposan zárjuk az üveget , és 2-hétig állni hagyjuk. Meleg eljárásnál: egy üveget megtöltünk frissen szedett zöld fűszerrel,.


A fűszertartó egyik üvegében ecetet, a másikban fűszerolajat. Irén kérésére ajánlom ezt a receptet. Mi is kell a fűszerolajhoz?


Ha van otthon, az remek, ha nincs, akkor ajánlom a Hobbyművészt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения