пятница, 13 мая 2016 г.

Nyersbőr árak

Bőr nagykereskedelem és bőr webáruház. Winkler Bőr , minden ami bőr. Vásároljon webáruházunkban kényelmesen , rugalmasan és kedvező áron!


Megrendeléseinknek megfelelően vásárolunk nyersbőröket, leginkább juh és bárány, kecske bőröket, prémes . Levelében ismertesse, hogy . Scholl Standard Airbag nyers bőrpapucs A Scholl bőrpapucs fő célja a láb problémáinak megelőzése, illetve a már kialakultak megoldása, kezelése. Bőr maradék, bőrhulladék, marhabőr, csak új. Eladó kárpitozásból megmaradt terítékes marhabőr, bútorbőr 2-1. Bőr alapanyag vásárlás üzletünkben, nagy szín és minta választék. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Szín: Egyedi Ár : Kérem érdeklődjön!


A bőr ára , melyből a bútort gyártják jelentős részét képezi a kész termék árának. A legdrágább az anilin – teljesen természetes, kimagaslóan kényelmes és . Növényi cserzett marhabőr, keményáru - marhabőr. KAPCSOLATFELVÉTEL, ÁRAJÁNLATKÉRÉS. Főbb tevékenységi körünk: a kikészített bőrök belföldi értékesítése, harmadik országokba irányuló bőr reexport és a gyártó országból történő exporthoz . A bőrdíszműipari alapanyagok ismerete és forgalmazása apáról-fiúra szállt és mára már szinte . Travixos 2mm vastagságtól 5mm ig Turavixos 3mm vastagságtól 5mm ig Hasszél 2mm vastagságtól 3mm ig 250.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - báránybőr. A nyersbőr ára a készbőr értékének kb. Azokat az állati bőröket, amelyeket a bőripar nyersanyagként felhasznál, a nyúzást követő és. Juh vágóhídról közvetlenül eladó bőr.


Folyamatos vágásnak köszönhetően mindig van készleten. Egyenesen az ellőállítótól. Puhább mint természetes anyag, nagyobb teherbírású és kopásállóbb.


Egyes változataiban a bőr tartalom. A honlapon szereplő árak az ÁFA-t tartalmazzák. L 5bőr kutyapóráz SOLOGNAC.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения