четверг, 26 мая 2016 г.

Osztályozott homok

Osztályozott homok OH 1-mm szárított zsákolt 25. Zsákos homok kvarc kg árak, és további információk, specifikációk. Sóder osztályozott mosott 04-es árak, és további információk, specifikációk.


Elérhetöségeink Címünk: Kvarchomok Bányászati és Feldolgozó Kft. A kavicsból tört termék (homok, kavics, homokos kavics) legalább tömeg tört szemet tartalmaz, a vegyes termék ( osztályozott homok , osztályozott kavics) a .

A természetes homok összetevői a kvarc és 5- egyéb ásványtörmelék,. A több mint féle élesen osztályozott homok típusúnknak köszönhetően a . Főként a betonozási munkák nélkülözhetetlen alapja a homok , sóder. A tökéletes végeredmény minőségi kiegészítője. Mosott és osztályozott kivitel.


Falazó, mosott, élesen osztályozott homok - és kavicstermékek, falazási, vakolási, vízszûrési, felülettisztítási célra, ömlesztett és zsákos kiszerelésben. Natúr homok (bajcsai sárga).

A meghatározott alsó és felső szemnagyságú termék az osztályozott termék. A már osztályozott homok legkisebb szemnagysága zérus, és szemmegoszlási . A termékek között megtalálhatóak a natúr kavics- és homok termékek,. Vállalatunk a sóder eladása mellett a sódert kiosztályozza, feldolgozza, . Kérjük ismerje meg termékeinket!


Legyen Ön is a partnerünk! Vizes osztályozó berendezéssel előállított, tűréssel legfeljebb mm szemátmérőjű mosott homok. Agyag-iszap tartalma szabványi . Vegyes előírt szemmegoszlású homokos kavics, VEHK,. Piacvezető, kiemelt termékeink a sóder, murva, homok és kavics. Kérjen árajánlatot, akár szállítással is.


Kőanyaghalmazok (adalékanyagok) betonhoz. Homok- és kavics értékesítéssel, többféle ömlesztett áruval pl. A szemcseátmérő növekedésével ( homok – kavics) növekvő áramlási intenzitás.


Magas kvarctartalmú tüziszárított és osztályozott szóróhomok. Felhasználási terület – kül- és.

Kínálatunk a magyar szabványoknak megfelelő, a különféle technológiákhoz szükséges kiváló minőségű természetes, valamint osztályozott homok és kavics .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения