вторник, 6 июня 2017 г.

Bőrpuhító anyagok

Láb- és testápoló anyagok. Bőrpuhító és bőrfertőtlenítő hatású. E két gyümölcs természetes C-vitamin forrás, ezenfelül ásványi anyagokat és nyomelemeket . Vállalatunk, a világ vezető vegyi anyag disztribútor cégének, a Brenntagnak magyarországi leányvállalata.


A kozmetikumokban található anyagok listája, Anyagok ,kozmetikumok hatóanyagai,. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító és sűrítőanyagként is .

Tárolt változat Hasonló Hámoldó és bőrpuhító , tisztító anyagok , bázisok, bázikus kémhatású anyagok , lúgosan hidrolizáló sók A bázisok és lúgok hatásai a koncentráció . Apró, körkörös mozdulatokkal dolgozd a hidratáló anyagot a lábfejed bőrébe, lehetőleg . Funkcionális kozmetikai anyagok. Egy növényi eredetű termék, emulgeált krémekbe használják, bőrpuhító , de kellemes és nem-zsíros, olajos szerkezetet . Az albumin név a kémiában nem egy anyag , hanem a fehérjék egyik fontos osztályának az elnevezése. Kókuszolajból származó bőrpuhító , bőrjavító anyag.


Előbbinél az emulgeátor, a tartósítószerek (parabének) és az illatanyag, utóbbinál még a bőrpuhító anyagok meglétéért vontunk le pontot. A bőrpuhító egy tiszta szintetikus olaj, nem bomlik le.

Emolliensek vagy bőrpuhító anyagok. Hidratáló hatású összetevők, amelyek a testápoló készítmények alapját adják. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.


Pharmaka Melkfett bőrpuhító krém 500ml. FigyeleAz oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Nagy Lovas Kft. A Lush és a Himalaya Herbals: előbbinél az emulgeátor, a tartósítószerek és az illatanyag, utóbbinál még a bőrpuhító anyagok meglétéért . Imádom ezt a krémet, egyszerűen fantasztikus. A régi (zöld dobozos) fajta borzasztóan büdös volt, de ennek inkább kissé levendulás illata van.


Inca Inchi olaj ( ): bőrpuhító és gyulladás . Intenzív bőrpuhító arckrém száraz, extra száraz , ekcémás bőrre. Sheavaj, búzacsíraolaj, ligetszépe olaj, urea tartalmú hidratáló arckrém. Sajnos ekcémára hajlamos vagyok, de ezzel a krémmel általában meg tudom akadályozni, hogy előjöjjön.


Nekem nincs bajom azzal, hogy illatmentes,. Nem egy könnyű krém, van benne anyag , de használ is. Arcra és kézre is használom Nem okoz pattikat se, . Bőrre gyakorolt hatásai: alatt, bőrpuhító , hámot nedvesítő, vízmegkötő, felett. Mivel szervezetünkkel rokon anyag és vízmegkötő képessége nagy, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения