вторник, 6 июня 2017 г.

Fa lakkozás technikája

A fa igen fontos szerepet játszik a lakberendezésben. Megtalálható a ház majdnem minden helyiségében, lambéria, padló, bútor, vagy más . Lenolajkenécével alapoztam, ás supralux monolakk selyemfény lakkot nyomtam rá egy rétegben. Még nem száradt meg teljesen de érdes lett . A lakkot új vagy kizárólag lakkozáshoz használt edénybe töltse ki.


Hobbiasztalos bejegyzései lakkozás témában.

Csak egy pár doboz színes ceruza készlet és színtelen epoxi műgyanta az alapanyaga a táska fa részének. A következőkben, a különböző minőségű felületet adó végső felületkezelő eljárásokat, főleg a színtelen lakkozást ismertetem. A bevonatok nélkül a fa rajzolata . Most összeszedtem mindent amit a fa felületkezeléséről tudni érdemes. Bár külön lakkozással ezen is segíthetünk!


Innen ered a technika angol neve is: whitewash vagy graywash. Ha ezt a műveletet kihagyjuk, a pácolás, vagy az első lakkozás lesz szálkás, érdes. Kiemeli a fa rajzolatát, élénkíti színét.

Lakkozás , festés és azok módszerei - IT café Fórum. A felület milyensége csak technika kérdése: Megfelelő anyaggal, megfelelő. Bejárati ajtókhoz, ablakokhoz azonban kimondottan időjárásálló lakkot célszerű.


A fából készült csónakok és sport hajók már ugyan elég ritkák, ha viszont jó karban vannak, akkor még hosszú életűek lehetnek. Gondozásuk akkor megfelelő . Régi, kopott fa bútorainkat ne dobjuk ki, inkább újítsuk fel. Az alábbi videón bemutatom, hogyan készül a sellak-politúrozás. A videóból kiderül hogyan.


Mesterfogásokkal, és politúrozás fortélyaival az. A fa , mely egyedülálló bájjal és stílussal bír, sűrűn használt beltéri és kültéri építőanyag. Ha a homlokzati faelemeknek vagy bútoroknak sokáig szeretnénk örülni . A közeljövőben fogok értekezni az asztalos cimborámmal és akkor tudok bővebb infóval szolgálni fa tekintetében is.


Ezt milyen festékkel és milyen technikával kell létrehozni? A bútort - akár fa , akár festett - érdemes…. A lényege, hogy több rétegben kell felvinni a felületre különböző technikával , és a rétegek közt néha csiszolni. A fa természetes szépségét az ember mindig nagyra becsülte, már a régmúltban is ismerték és használták a lazúrozás technikáját.


Fa , fal és egyéb anyagok bevonására speciális termékek készülnek,.

A festés, mázolás, lakkozás jó minőségű kivitelezéséhez az ipar ma már . Burkolástechnika Egyesület logója. A lakkozáshoz gondosan elő kell készíteni a parketta felületét. A fa parketták, hajópadlók és egyéb fából készült burkolatok nyers felületei.


A technika és a szabály a fentebb leírtakkal megegyezik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения