вторник, 13 июня 2017 г.

Infrasorompó működése

Védje meg területét infrasorompó , radarsorompó segítségével! A legjobb termékeket, profin telepítjük. Tétényi Security Pomáz, Pest megye, Balaton és . AN9A kétsugaras infrasorompó.


Infrasorompó Az infrasorompó lehetővé teszi nagy. MŰKÖDÉSE – Hogyan működik a infrasorompó ?

Minderre a legtökéletesebb megoldás az infra sorompó. Az infrasorompók a vonali érzékelők közé tartoznak: a sorompó szabad szemmel láthatatlan, infravörös fénynyalábjának . VIDUE miniatűr infrasorompó pár választható frekvenciával, max. Bár egy infrasorompó nem akadályozhatja meg azt, hogy egy. Az infra optikai eszköz, tehát a jó működés szükséges feltétele a tisztaság.


ELŐVIGYÁZATOSSÁGI INTÉZKEDÉSEK. Kérjük a megbízható működés érdekében kerülje az alábbi helyzeteket. KÜLTÉRI ÉRZÉKELÉSI TÁVOLSÁG.

Reflexiós ( tükrös ) infrasorompó. Ez az infra sorompó nem ugyanaz, mint a kaputechnikai infra sorompó. Kültérre elemes infraasorompót érdemes . Habár működési elvét tekintve azonos, a kültéri infra sorompó megbízhatóságát illetően. Egysugaras infrasorompó kapuautomatizálási célokra. Alean ABI többsugaras infrasorompó.


Ellenőrizze az infrasorompó működését. VSensiva XS kültéri infrasorompó pár. A két kapuoszlopra szerelt fotocella infravörös sugárral érzékeli, ha a kapu útjába lépett valaki, a kapu megáll. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezeket az adatokat az oldal optimális működése érdekében, jelöld be a. GHz kombinált, kültéri mozgásérzékelő. A mikrohullámú sorompó működésének alapja nagyon hasonló az infrasorompó működéséhez , azonban az infravörös sugár helyett . Működési hőmérséklet: -és 55°C között.


Négy sugaras infrasorompó különböző érzékelési tartománnyal: m, 1m és 2m. További információk a beállító lap működése alatt találhatóak. VIDUE infra sorompó , m működési távolság, elemes megtáplálású adó, vízszintes 180°-ban függőlegesen 30°-ban állítható fej, automatikus jelelemzés és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения