среда, 21 июня 2017 г.

Dc kismegszakító

Egyenáramú kismegszakító PV rendszerekhez, pólus, C kar. Icu kA -2V DC megfelel. Roll over image to zoom in. Referencia hőmérséklet: 30°C. Kioldó áraIt = In.


LED világítás és villanyszerelési anyagok webáruháza.

Kismegszakító 1P 10A 6kA DC egyenáramú. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes . Főképpen a működése érdekelne,hogy AC-vel miért nem lehet DC -t,illetve. DC áramkörök védelme fotovoltaikus rendszerekhez.


C32H- DC esetében 1P 125V DC vagy 2P 250V DC feszültségen . Az Ex9BD kismegszakítók polaritás függősége miatt alkalmazásuknál figyelemmel kell . Az új sorozat a napelemes rendszerek egyen körében . Aktuális Schneider dc kismegszakító ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! A, 880V DC , 20A, 880V DC , Gazdafi Electronic Villamossági Kis és . Az 5SL kismegszakító mellé gyorsan és könnyen építhető a segéd- és hibajelző érinkezők. Alap jellemző, kismegszakító. Névleges áramerősség, 10A.


Termékcsalá Acti9- C60H- DC. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! DC kismegszakító árak egy helyen többszáz bolttól. Olvadóbiztosítós szakaszolók c SBI olvadóbiztosítós szakaszoló. Bc STI olvadóbiztosítós . A kismegszakító a rövidzárlat és a túlterhelés elhárítására szolgáló alapvető védelmi készülék.


Ha a DC kábel épületbe való belépési pontjától indult belső DC nyomvonal teljes hossza a kivitelezés. Meglévő megszakítók, olvadóbiztosítók, kismegszakítók. A DA ETIMAT munkaáramú kioldó az ETIMAT kismegszakító jobb oldalára . Az ETIMAT és kismegszakítók előnyei.


Tartozékok kismegszakítókhoz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения