вторник, 6 июня 2017 г.

Vödrös mészfesték

Finomított oltott mésszel festeni, maga az egészséges tisztaság. Természetes fertőtlenítés, -penészgátló hatás és fehérség. A meszelés nem gátolja a falak, . Finoman őrölt, oltott mész alapú festék. Felhordása egyszerű, kül-és beltéri falfelületek fertőtlenítésére ajánlott, de gyümölcsfák törzsének téli védelmére is .

Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész , illetve a hagyományos mészfestékek minőségét. A festék használata gazdaságos, környezetkímélő. A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású.


A megadott ár db termékre vonatkozik! Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket.

Noha a diszperziós festékek fénykorukat élik, sokan még mindig előszeretettel alkalmazzák a meszet, vagy újkori változatát, a mészfestéket. Oltott Mész az egészséges tisztaság! Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől.


Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok. Vödrös mész : Termékismertető: termék felhasználható kötőanyagként. Festékként, fertőtlenítésre, permethez adalékként, gombaölőszerként.


A hagyományos oltott mész , mint festék ma is létezik, de a kopással szembeni csekély ellenálló képessége és nehezebb felhordhatósága miatt egyre inkább a. Az új Graymix Alaska mészfesték homlokzatra és beltéri használatra egyaránt alkalmas, és a hagyományos oltott mész előnyös . Népszerűsége többek között abból faka hogy a mészfestéssel bárki könnyen dekoratívvá varázsolhatja otthonát! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó mészfesték kategóriába tartozó termékek árait! Az oltott mész önmagától is megköt, . Zsákos oltott mész kg-os. VIP-REX MÉSZKENCE FESTŐKNEK!


Részletes alkalmazás technikai ismertető). Kiváló fehérségű és fedôképességű beltéri falfesték. Mészfestéshez alkalmazva adalékként: a.

Alkalmazási terület: A tisztán . A mész bár kétségtelenül nem felel meg a piac által felállított feltételeknek,. KO kültéri mészfesték használatát, amely nagy fehérségű oltott mész alapú, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения