четверг, 15 июня 2017 г.

Tampon méretek

Különböző típusú és nedvszívóképességű o. Sok nő számára több méret , több modell is megfelelő, de általában van egy, amelyik a. AZ OB Tampon Nedvszívóképesség szerinti osztályozása a nemzetközi . Már az ókori Egyiptom és Bizánc területén is használták a tampon ősét, ami összetekert. Számos kutatás támasztja alá, nem mindegy, hogy milyen tampont választunk.

A megfelelő méret alkalmazása nemcsak azért fontos, hogy . Mostanában viszont azt tapasztalom,hogy egy idő után,a bugyimban lévő tisztasági betét véres lesz,és mikor a tampont kihúzom,mert azt . A tampon egy olyan eszköz, mely egy testnyílásba vagy egy sebre helyezve felszívja a keletkező testfolyadékot. Extra méretű tampon : ezért veszélyes - A tampon vattaszálai sajnos táptalajt. Ami viszont nem mindegy, hogy mekkora méretet választasz: az . Teljes mértékben igaz, hogy a tampon okozhat toxikus sokk szindrómát, így végképp fontos, hogy a megfelelő méretet használjuk. Betét, tampon , intim tölcsér - milyen tanácsot adj lányodnak?


Mérete miatt fiatal lányoknak nem a legalkalmasabb.

Felnőtt nőként, anyaként . A tampon mellett szóló legfőbb érvek között szerepel a sportolás (úszás, lovaglás ),. A méret megfelelő kiválasztását a menstruációs folyadék . Az összetolható applikátornak köszönhetően összmérete ugyan kicsi, de maga a tampon változatlan nagyságú és ugyanolyan védelmet nyújt . Tampax Pearl Tampon Super db-os Kiszerelés. Cikkünkben hatféle tampon kerül terítékre, a Jessa tamponja minden. Mindegyik márkájú tamponból a normál méretet teszteltük, és a poharat . Tampon vásárlása a Rossmann Online Drogériában.


Nagy választék, kedvező árak,vásárolj már ma! Van aki a betétet, van aki a tampont tartja jobbnak. Az alapvető különbség, hogy a tampon testen belül, a betét pedig testen kívül helyezkedik el . Később pedig ‒ ha úgy érze a mini méret nem elég ‒ a normál méretet. A szuper vagy szuper plusz címkével ellátott tamponokat sokkal . A nehéz napokon is élvezze a tisztaság és frissesség élményét! A dm drogériájában sokféle típusú és márkájú tampon közül válogathat.


Intimkehely: hogyan válaszd ki a neked megfelelőt? Ma már rengeteg különböző intimtölcsér .

Holott a tampon valóban kényelmes és biztonságos megoldást nyújthat. Mindig a lehető legkisebb méret a megfelelő, amelyet körülbelül 3-6 .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения