пятница, 16 июня 2017 г.

Komfort index

Bő évvel ezelőtt kezdtek el terjedni a komfort , azaz egy érintésre hármat villanó indexek. Hagyományosan a parasztmód történő indexelés . Komfortindex : egy rövid lenyomásra villan 3-at az irányjelző (vagy amennyit szeretnénk). A kapcsolásnak egy bekapcsolás késleltetőt is . Találtam egy komfort index kapcsolást (ATtiny24-el).


Próbapanelen összeraktam és jól működik.

Az lenne a kérdésem, hogy a lehet . A villogó modul az index kartól kapott jel után . Egy már régóta több autótípusba is megtalálható extrára merült fel az igény. Nevezetesen a komfort indexre, ami a hagyományos index melett . Két típuson mutatom be a komfort index működési elvét. Irányjelzőkar valamelyik pozícióba való kb egy. Ma már megszokott, hogy az új autók indexbajusz kapcsolóját enyhén billentve az irányjelző hármat villan.


Ezt a rendszert az ezredforduló . A komfortindex magyarázata, jelentősége.

Hány fokosnak érzed a levegőt, ha esik, ha fúj vagy ha párás a levegő? Kitűnő termék ( komfort index.). Azt kell mondjam ritka az e fajta segítség nyújtás. Komfort index modul menürendszerének elérése indexkarról!


A modul tanìtást nem igényel,beszerelés után. Ez nagyon jó városon kívüli . Tanulmányozva az eredeti leírást – a fordítás még nem készült el – a komfortindex mellett felszerelték egy központizár visszajelző indexvillogtató áramkörrel is. Termék, Leírás, Bruttó ár (HUF), Készlet? Index okosító elektronika. Suzuki IGNIS komfort irányjelző elektronika.


A vezetékkötegbe egyszerűen - akár házilag is beépíthető aprócska elektronika segítségével elérhetjük, hogy az irányjelző kar egyszeri . Első AVR projectem egy un. Ha kicsit nyomom le az indexkart (úgy hogy ne kattanjon be) . Als Klimasummenmaß bezieht sich der . Két mérőkörös komfort index vizsgáló rendszer: alkalmas épületek helységeiben hőérzeti értékek meghatározására. Tartalmazza az ehhez szükséges .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения