среда, 21 июня 2017 г.

Kronospan bútorlap színminta

Kronospan bútorlap színminták. Letölthető Falco bútorlap katalógusok: Talájon ötleteket magának az alábbi inspiráló katalógusokból! KRONO bútorlapok színválasztéka.


A képekre kattintva megnyílnak. General Design Holding Kft. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat.

Laminált lapok ( bútorlapok ). Styleform laminált bútorlap. A bútorlap a mai bútorgyártás alap építő eleme. Ez az anyag a tömör fával szemben a gazdaságossága . Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, . A fenti árlistában nem szereplő közel 3féle szín esetén kérj árajánlatot!


EUROSPAN konyhai munkalap, asztallap. EUROLIGHT könnyített faforgácslap. Munkalap, bútorlap , MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap.

Sajnos sok szín csak elméletileg létezik, holott pont úgy benne vannak az érvényes. Az alább lévő bútorlap színek mindegyikét raktáron tartjuk. Hozzá kapható színazonos élzáróanyag (élfólia és ABS) valamint dekorlemez, szintén raktárról!


A lapszabászat csapata szeretettel vár tége a bútorlap méretre vágást pontosan és gyorsan végezzük, rendelésed. Több mint EGGER szín m2-ben is! A dekor szinek széles választéka teszi . Egger: bútorlap , dekoritlemez, munkalap, . Oldalunkon megtekintheti a színválasztékot.


Bútoripari vasalatok, ragasztók és egyéb alapanyagok forgalmazása. Szege Karikás Frigyes utca 45. Bútorlapok , munkalapok méretrevágása élzárása.


Színminta Név Felület Árkategória Fekete erezett Fapórusos Alapáras. A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot , natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. A Falco kínálatában a kiegészítõk változatos . Kiszolgálási egység Helyettesítő szín Beszerzési idő általában. A következő oldalakon a HRANIPEX által a hazai és külföldi forgácslapgyártók dekorjaihoz ajánlott ABS és melamin élzárók találhatók.


Fő tevékenységünk az akkor még működő és a hazai piacon első számú bútorlap beszállítónak tekinthető INTERSPAN Faforgácslapgyár termékeinek belföldi . A belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot . A legtöbb szín raktárról elérhető.

Többek között a Falco 6 . A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben,. Asztalosaink, 3D látványterv tervezőnk állnak rendelkezésére a kivitelezésben is!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения