вторник, 27 июня 2017 г.

Fapác ár

Rendezéshez kattintson a címkékre! Hasonlítsa össze az árakat! A Budakalászi áruházunkban csak személyes. Perla vizes fapác türkiz kék.


A PERLA vizes poralakú fapác g-os kiszerelése m? Fogyasztói Bruttó ár : 550.

A termék rövid leírása: Kiválóan alkalmas kezeletlen fa, papírok színezésére, . A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott. A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . Beltérre a vizes-, kültérre pedig a szeszes fapácot ajánljuk. Egy tasak vizes pác tartalma.


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Columbus vizes fapác - Ruhafesték. Fapác árak egy helyen többszáz bolttól.


FENYŐZÖLD PORALAKÚ és még 4termék közül választhat a kategóriában.

IKEA - BEHANDLA, Pác , fehér, , Még tartósabbá, strapabíróbbá és személyesebbé varázsolja a kezeletlen. Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozik. Pácolást a fa színezésére, és tulajdonságai javítására használjuk.


Online ár : Bruttó ár : 4Ft 493. Eladó olajos fapác : Aldiban nyár elején vásárolt világos tölgy színű olajos fapác eladó. Kiadósabb volt mint az eddig használt festékek. Olcsó VizesFapácKülönféleSzínekben Lazúrok árak , akciók. A fa színezésére rendelkezésünkre áll többféle termék és ezek nagy része bizony nem “ pác ”. Nézzük, mik vannak, ismerkedjünk meg velük:.


Termék leírás: Kiválóan alkalmazható kezeletlen fa termékeink pácolására. MILESI FAPÁC XHT- WENGE 1L. MilesiXHTárlista Wenge vizes olcsó vastaglazúr pác alapozó, webshop ár beltéri kültéri mérettartó fa szerkezetekre, ajtó, ablak, falburkolatok lambéria. FÁ-s ár ingyenes kiszállítás 23.


Szállítási idő: 1- munkanap . Bútor Erdélyi bútorok ágy hálószoba bútor, étkező bútor és szék asztal valamint szekrény ágykeret komód tálaló franciaágy bútorok. Rosner Lacke Cseresznyefa- pác. A Cseresznyefa- pác használatra kész, nem hígítható vízzel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения