среда, 21 июня 2017 г.

Vékonylazúr színek

A fa felületeknek tartós dekoratív színt kölcsönöz, amely hozzájárul a fa . Sadolin Magyarország holnapján. Milesi Hydrocrom színek , színskála. Alkalmazás: A FACTOR „2in1” vékonylazúr kül- és beltérben egyaránt használható a fafelületek alapozására, védelmére, impregnálására és díszítésére . A finom elosztású pigmenteket tartalmazó olajos és szeszes lazúrokkal a bútorkészítő mesterek remekműveket alkottak. A lazúr lényege, hogy összetételétől és .

OBI vékonylazúr , vízzel higítható sötét dió 7ml. OBI favédő vékonylazúr , oldószeres erdei fenyő, l. A monitoron megjelenő és a valós színek közt eltérés lehetséges! Az alább bemutatott színminták tájékoztató jellegűek, lucfenyőre . Vékonylazúr színek , több mint féle változatban! Kiemeli a fa természetes szépségét, hosszantartó védelmet biztosít a kül-, és beltéri, puha-, és keményfából . A Lazurán Aqua Favédő Lazúr 3inalkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.


A Lazurán Favédő Lazúr 3inalkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.

A Belinka bevonatok favédő szerek, amelyek a fa dekorációjára is szolgálnak. A faelemet megelőzésszerűen védik a fakártevők ellen, az időjárás hatásaival és . Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink . RAL színben is rendelhető. Választható alap színek : Dióbarna, Cseresznye, Vörösfenyő, Tölgy,. Remmers vékonylazúr színskála . Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Lazúr termékek, Lazúr. DUNAPLASZT VÉKONY- ÉS VASTAGLAZÚR VÍZBEN OLDÓDÓ SZÍNEZŐ GRANULÁTUM Favédelem Kiszerelés: Műanyag tégely Színek : Borovi fenyő, . Tartós védelemmel rendelkező, vízlepergető tulajdonságú, gélesített vékonylazúr. Boróka classic vizes vékonylazúr dió 0. Vízbázisú vékonylazúr kültérre, kékülés elleni védelemmel.


Kültéri fa felületek kezelésére ajánlott. Főleg lambériánál, hajópadlónál . Amennyiben a fa már kezelve volt (festve vagy lakkozva), érdemes eltávolítani a már felkent rétegeket, a lazúr ugyanis csiszolt felületeken . A vékonylazúr gyorsan és mélyen szívódik a fába és belülről eltömítve a.

Hogy mindenhol egyenletes legyen a lazúr és így a szín is, . Alkalmazási területKül- és beltéri faszerkezetek, nyílászárók, lambériák, bú.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения