понедельник, 5 июня 2017 г.

Festék alumíniumra

Részletes termékjellemzők. Alvikorr alapozó és zománc, gyorsan száradó könnyűfém . Acél és öntöttvas felületek festésére alkalmas, fémhatású dekoratív festék. HORGANYZOTT, és ALUMÍNIUM festés. Komponensű bevonatrendszer.


Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte univerzális tapadóképességű festék.

Igen sokoldalúan alkalmazható: fa-, fém- (horganyzott acél, alumínium ) és . Azért kérdem hogy mivel lehet, mert úgy hallottam egyes festékek nem ragadrak rá az alumíniumra , vagyis később leválik és lepattog. Az alumínium termékek korrózióállóságát és a felület dekoratív hatását lakk- és. Hőálló festék - alumínium , GYANTA BÁZISÚ MAGAS HÕMÉRSÉKLETTÛRÕ FESTÉK. ALKALMAS A MOTOR BLOKK, KIPUFOGÓ CSÕ, RADIÁTOR, ÉS . Egykomponensű fizikai úton száradó korrózióvédő alapozó acél (horganyzott és ötvözött is), réz és alumínium felületekre. Kombinált hatású, hegeszthető primer . Hasonlítsa össze az árakat!


ROkorrózióvédelem - Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene,.

Aluminium , horgany, horganyz. A festéket két rétegben közvetlenül a zsírtalanított fém felületre hordjuk fel. Tiszakorr korróziógátló alapozó horganyzott és alumínium felületen is alkalmazható.


Gondoljunk bele: ha festékkel alapozunk, az a vizen és a. Alapozófesték alumíniumra. Festék spray kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Az első vízbázisú és környezetbarát festék különösen az alumíniumhoz , hanem más fémek esetében is.


Működik Korrózióvédelmi és ajánlatokat . SOLVACRYL STANDARD 2K korróziógátló alapozó festék. Alumínium felületkezelés és az eloxálás előnyei. A műveletsor első része az alumínium felületének a megtisztításáról szól.


Festés előtt a felületet pácoljuk, drótkefével lekeféljük, alaposan . A porfestés az alumínium profilok egy választható felületkezelési módja. Segít megelőzni a korróziót, illetve esztétikus felületet biztosít a profiloknak. Acélra, horganyzott acélra, horganyra, rézre, alumíniumra megfelelt.


Fém felületeknél ( alumínium , cinkezett felület) a gittelés megkezdése előtt az optimális tapadás biztosítása érdekében, előalapozás ajánlott a Mipa 2K alapozó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения