среда, 12 сентября 2018 г.

Beütő dübel használata

Ezenkívül lásd a„Tiplik használata ” lépésenkénti útmutatót. A beütő dübelek segítségével nagyon gyorsan dolgozhat – a dübelt a csavarral együtt a kifúrt . Ezek a tiplik (dübelek) egy acélszöget vagy speciális csavart tartalmaznak, amit kalapáccsal lehet beütni. Ez sokkal gyorsabb, mint a hagyományos csavar használata , és ideális megoldás szegélylécekhez, fagerendákhoz, . Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb beütődűbel termékeket.

Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több segítséget . A gipszkarton beütő dübelek a gipszkarton profilok falba, aljzatba, mennyezetbe való rögzítésére szolgálnak. Fém beütő dübel M magfúrógépek részére. Nem igényel speciális fúrót. Közismert, hogy a dübelek használata számos különféle munkálathoz és építési projekthez . A 6xmm-es műanyag beütő tiplit keresse a Lambda webáruházban!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Műanyag dűbel fém beütőszeggel , beton és tömör tégla felülethez való rögzítéshez. Beton és tömör tégla felülethez. A tipli fejkialakítása lencse alakú . Nedves helyiségekben (pl. mélygarázs, alagút) valamint szabadban az Arozsdamentes acél kivitelt kell használni. A termék használható sprinklerrendszerek beépítéséhez. Használható nyomott és húzott zónába is, feszítésmentes rögzítést biztosít.


Gépigény: Alapvetően a TSM . Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Az ár darabra vonatkozik. Beütődűbel lábazati profil rögzítéséhez. Falprofilok rögzítéséhez, átmérő mm.


Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. A Fischer beüthető dübel , mm-es furatátmérővel, egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé. Beépített beütés elleni védelme megakadályozza az elakadást, .

Dűbel műanyag beütőszöggel 10xmm. Gyártó: BALOBAU Dobozban 2db . Kézi vagy elektromos csavarhúzó használata fölösleges. A szerelésnél időt és erőt. Beütő dűbel indító profilhoz dübel, kalapáccsal, lehet, használunk, mindig.


Az UW-profilok födémhez, lezáró CW-, és egyéb profilok falazott szerkezetekhez történő rögzítésére használjuk. A műanyag beütődübelek húzásra . Beütõdûbel kezdõsínek felszereléséhez. Anyaga műanyag lencsefejű dűbel, fém beütőcsavarral.


Felhasználási területe: lábazati indítóprofilok rögzítésére cm-ként.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения