среда, 12 сентября 2018 г.

Szén akció

Betiltják a lignitet, de a füstjét még szívhatjuk egy ideig FŰTÉS Hamarosan közigazgatási egyeztetésre kerül az a kormányrendelet-tervezet, amely betiltaná a . Nyári szén akció , lakossági vásárlóink részére! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - szén. Wamsler szén és fa tüzelésű kw os kandalló eladó.


A szén kiadása, (számlázása) munkanapokon reggel órától délután óráig, szezonban meghosszabbított . Alacsony szén árak, minőségi lengyel, cseh és német feketeszén, barnaszén, brikett, koksz közvetlenül a bányákból.

Hívjon most vagy kérjen visszahívást! A fűtését szénnel szeretné megoldani, de nincs sok helye a szén tárolására? Nem szeretné az udvarra ömlesztve leborított szenet fáradságos munkával . Eladó szén : cseh és lengyel barnaszén, feketeszén, illetve német brikett - rendkívül kedvező áron. Minőségi szén , akár nagy tételben is. Tüzelőanyagok akciósan, kalodás tüzifa, lignit, szén kedvező árakon - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc.


Tüzép telepén tűzifán kívül szén értékesítését is végezzük lakossági és üzleti ügyfeleinknek egyaránt. A kialakult igényeknek megfelelően kiváló .

Válasszon minket, nem fog csalódni! Tüzépünk nagyszerű árakon ajánl szenet és tűzifát a fűtéshez. A házhoz szállítás fuvarköltsége szén és tűzifa vásárlása esetén Nyíregyházán és . Barnaszén, feketekőszén, fekete iszapszén, német brikett - minőségi, olcsó szén , viszonteladók részére is. Csepeli telephelyünkön nagy választék, jó árak!


Az árváltozás jogát fenntartjuk ! Viszonteladói vagyunk a tatabányai importőr . Szén árak :( szén árlista). Kapható minőségi fekete magyar szén és cseh szén is kő és agyag mentes nagy szerű kaloriával. Brikett nagykereskedelem - brikett, fabrikett, szén , tüzifa kis- és nagykereskedelem - FÖLDVÁR-TÁP KFT. Széneladás lakossági felhasználásra Visontán határozatlan ideig szünetel. Mi már javában készülünk a télre.


Folyamatosan van készleten tüzelőanyagunkból! Szállítást rövid határidővel vállalunk. Carborobot automata kazánokba ajánlott barnaszén Mosti bányából közvetlen szállítással, így a minősége első osztályú.


A Herkules dara szenek fűtőértéke a . Egyszerű, vagy programozható termosztát, elektromos fűtőpatron kedvező áron! Tűzifa akác rakott m Kód: 2.

Nem kapnak szenet a lakosok – értesítette lapunkat több megyei polgár, akik elmondták: nem tudnak fűteni, az utolsó tartalékaikat élik fel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения