среда, 19 сентября 2018 г.

Faforgácslap praktiker

NATÚR FORGÁCSLAP és még termék közül választhat a kategóriában. Felhasználási terület: bútorgyártás. OSB és faforgácslapokszéles választéka várja az OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Termék előnyei: Kedvező ár, jól megmunkálható, élethű fautánzat, külső . Furnér és furnérozott termékek. Ck lap, betonyp lap, cementkötésű faforgácslap - nagy felületi keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, időjárás-, fagy-, gomba- és rovarálló.

Jellemzői: A BETONYP cementkötésű faforgácslap kizárólag egészséges fenyőfa alapanyagok, cement és vegyianyagok hozzáadásával készülő építőipari és . Csomagolási méret: 101x61xcm. A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási. Ft irány a bolt praktiker. Lebegő polc 80x24xcalvados, wenge, éger, szilvamm vastag, laminált HDF lemez boritású, ragasztott faforgácslap.


Faforgácslap Forgalmazás I. A svájci Krono csoporthoz tartozó Interspan Faipari Kft. Praktiker Magyarország Kft.

Alkalmazható pala(eternit), beton, Betonyp, (cement)vakolat, cementkötésű faforgácslap felületeken. Byspan natúr faforgácslapok , a kizárólagos magyarországi importőrtől. OBI csőradiátorra szerelhető konzol,. ABS élzárással, kivető pánttal , . EUROLIGHT könnyített faforgácslap.


Az általunk forgalmazott acéltermékek felhasználási területe szerteágazó. A szerkezeti acél csoportba tartozó zártszelvények, fekete hegesztett és szerkezeti. Renoválás Budaörs, M Kaposvár Füredi út 99. A fugázó anyag alkalmas továbbá kül- és beltérben, padlófűtés esetén, valamint gipszkarton és faforgácslap burkolásakor is.


T idom szűkített ötrétegű préselhető. Lemezvágó olló balos YATO. Színfurnérozott faforgácslapok. A Betonyp nem beton, hanem cementkötésű faforgácslap. Vízállósági sorrend: faforgácslap alapú lamináltak - nagyon gagyi.


Gérvágó doboz Gérvágó doboz és blokk előrevágott 45° és 90°. A rögzítő talp univerzális - jobb és balkezes. A termék további… bővebben a termékről. Csavaráru-kötõelem árai nagy mértékû .

A forgácslap lyukacsos, szálkás érdes felületet a amit elég nehéz helyrerakni. Kulcsszavak: bútor bútoralkatrész bútorfogantyú bútoripar bútorlap bútorragasztó bútorvasalat bútorzár élfólia élzáró faforgácslap kivetőpánt ragasztó vízzáró.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения