четверг, 13 сентября 2018 г.

Higító

Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor . Vásárlás: Hígító árak, eladó Hígítók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Hígító termékek, Hígító. A magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk helyesen ezt a szót: hígító.


Az Észter hígítót a kívánt konzisztencia beállításhoz szükséges mennyiségben kell a megfelelő festékfajtához hozzákeverni.

Szórással történő felhordáshoz . Higító angolul és higító kiejtése. SZINTETIKUS HIGÍTÓ 1L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Azoknak a termékeknek a hígítására illetve a felhordásnak megfelelő konzisztencia beállítására alkalmas, amelyek termékismertetője a Szintetikus hígító. LB Lakkbenzín árlista Szintetikus fafesték hígító ár, Nitró hígító árak, Aromás Észter hígítók Webáruház akciók Univerzális hígító fafestékhez. Hígítók , oldószerek: Nitró hígító : Nitro-cellulóz alapú lakkok és.


Ugyanaz a felhasználás, mint a Nitro hígító esetében. Kimondottan szintetikus alapú anyagok (zománcok,- alapozók, -rozsdagátlók) hígítására javasolt. Nagymértékben javítja az anyag minôségi .

A lakkbenzin vagy hígitó néven forgalmazott oldószert leggyakrabban festéshez, festékek oldására, hígitására, és az ecset tisztításához használják. Vedd meg online Izofix higító 5( l) terméket! TE 3KH higító Terpentin helyett, mint mindenféle fényes és selyemmatt KH lakkok hígítására.


Online Áruházak kedvezménykártyával további kedvezmények. Az AROMÁS HÍGÍTÓ -t elsősorban alapozófestékek és egyes aromás bázisú lakkok hígítására alkalmas. A nitro hígító és az észter hígító után a . Csomagolás: l-es , 5L-es PET palackban, ill.


A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: Oldószerkeverék lakossági felhasználásra. A Hammerite Ecsettisztító – Hígítót csak festékszórós festés esetén használjuk a Hammerite festék hígítására, mivel a festék felhasználásra kész állapotú. ASTRA VERNICI Max Thinner 1- általános PU higító.


Festék, higító , edző, Vintage festék. Többek között nitro-, és poliuretán alapú lakkok, festékek, felhordási konzisztenciájának beállítására, az elcsepegések eltávolítására, . Sorrend: Népszerűség szerint. Nitro- és nitrokombinációs festékek és lakkok felhordási konzisztenciájának beállítására, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения