вторник, 18 сентября 2018 г.

Pvc modul

FLOR Contact design modul PVC burkolat. A speciális öntapadós hátoldalnak köszönhetően a padlóra ragasztó használata nélkül rögzíthető . A JOLA Parketta kínálatában megtalálható a Ragasztós modul PVC. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! PVC és linóleum padlóburkolatok és egyéb építőipari termékek széles választéka a.

Lakossági PVC padlóburkolat (44). Modul pvc -ni nem egy olcsó . Mivel az LVT modul PVC padló vízre nem érzékeny, több felhasználási területen alkalmazható, mint a helyettesítő parketta, vagy laminált padló termékek. A kialakítható formák száma, számtalan. A Forbo PVC padlózatai a legkiválóbb választás olyan helyiségekbe mint pl. Ragasztós kivitelű modul PVC modelljeink kiváló víztaszítási tulajdonsággal rendelkeznek, számos szín és minta közül választhat, aki ellátogat hozzánk!


Szóval kedves vásárlóm, hidd el nekem, hogy nem a PVC forgalma esett vissza az elmúlt években, hanem a laminált padlóé. A modul PVC padlók, a tekercses PVC padlókkal ellentétben, különálló lapokból állnak.

Ennek köszönhetően, a modul PVC lerakása után valósághű felületet . Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget és gyakran még azok is keverik az anyagokat, akiknek az otthonában ezek közül . PVC , linóleum, vinyl padló. A változatos fa és betonminták egyesítik a klasszikus padlópurkolatok minden előnyét. Továbbá: Homogén és heterogén vinil burkolatok, modul szőnyegek,. A finn Upofloor cég több mint éve gyárt homogén szerkezetű PVC padlóburkolatokat.


Elegáns, robosztus és gyorsan beépíthető – az új Scala Connect klikkes dizájnpadló egyedi fa és kő mintázatban, erős igénybevételre. Tekintse meg a nagy képet. Vinyl modul PVC SPfenyő Torra soros. Tegye fel kérdését a termékről. Strapabíró, vízálló és könnyű tisztítani, így a PVC a modern életstílus modern.


A Starfloor Click egy minőségi modul vynil termék lap és palló formátumban, . Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái különböző méretben elérhetők. Felhasználásával egyedi és . Az LVT-k anyaga hasonló a nálunk PVC -ként ismert tekercses termékekéhez,. A PVC padló nagy igénybevételnek kitett helyek felhasználására is alkalmas padlóburkolat.

MODUL affordable PVC cladding manufactured in strips for bonding on interior walls. PUR protective layer, easy cleaning, anti-bacterial. Nagy kopásállóságú, teljes keresztmetszetükben színezett, többségükben poliurethan felületi bevonattal ellátott padlóburkolatok, tekercses vagy modul.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения