понедельник, 10 сентября 2018 г.

Papírrács betétes ajtó

Papírrács betétes Frontlemezes, festett. Dekorfóliás beltéri ajtó , blokktokkal. Az ajtólap gyártás általános kialakítású térkitöltő betétszerkezete.


Ideális stabilitású, csekély hanggátlású . Acél ajtólapok raktárról fehér színben üveg előkészítés három féle méretben rendelhető.

Végleges felületkezelésű utólag szerelhető átfogó tokos beltéri ajtó. Ha egy egészséges magyar férfiember rááll egy papírrács betétes ajtó közepére, az ajtó. Alapesetben a CPL laminált ajtó belső szerkezete méhsejt papírrács betétes , de opciós lehetőség az üreges forgácslap belső tartalom, . A lemezelt ajtó családoknál leginkább jellemző.


Tekintsen meg egy kis ízelítőt fóliázott beltéri ajtó termékeinkből! A teljes felületen ragasztott, méhsejtszerű papírrács betét tökéletes stabilitást biztosít, és kopogáskor elnyel minden kongó hangot. A styropor betét az optimális .

Míg a bejárati ajtó a házat öltözteti, addig a beltéri ajtó a lakás ékszere is lehet. Standard beltéri ajtóink igénybevételtől függően különböző lapszerkezetekkel rendelhetők. Ajtólapok : Rendelés szerint papírrács betétes vagy tömörfaforgács betétes beltéri ajtólap , . A beltéri ajtó belső felépítése határozza meg milyen szerepet szánunk neki.


Lakások, családiházak normál, átlagos felhasználáshoz a papírrács betétes. Ninz REVER beltéri egy- és kétszárnyú acél ajtó elem sokoldalú megoldást. Az ajtók egy keskeny keretszerkezetből, papírrács betétből, borítólemezből és a felületet alkotó borítóanyagból áll. A borítóanyag lehet festék és lakkréteg . Főoldal Intekta egyedi beltéri ajtók Intekta Basic egyedi beltéri ajto. Tömör faforgács betétes lapszerkezet, opcionális.


Eurowood Dekor Extra Ajtó , Bükk DE8 Balos. Irodai, ipari célú felhasználásra. Lakköntött beltéri ajtó , acél saroktokkal. Vyma karcvédett beltéri ajtó , egy magas.


Ez a legelterjedtebb változat a beltéri ajtók esetében. Mielőtt a kedves vevő hozzánk fordul ajtó rendelésének ügyében, fontos, hogy.

A példánkban szereplő ajtókód a következőt jelenti:. Kitűnő minőség, megbízható nagy múltú vállalkozástól. Egy szép beltéri ajtó hozzájárul a szép lakásbelsőhöz , nyugalmat, frissességet. Az ajtóelem részei: ajtólap papírrács betéttel.


Könnyített forgácslap- betét felár ellenében). M6-os tok BB zárral és pántokkal kilincs és cím nélkül.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения