пятница, 7 сентября 2018 г.

Zsákos homok obi

Tárolt változat Hasonló A szárított kvarchomok bel-és kültéri térkövek fugázására alkalmas anyag. A térkőhomok adalékanyag hozzáadása nélkül használható. Aquabau térkőhomok - kg - felhasználásra kész, gyárilag előkevert, osztályozott, szárított kvarchomok - térkövek fugáinak kitöltése kül- és beltérben . Gipsz, mész, vakolat, homok kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Valóban jó az a homok , amit Aldiban, OBI -ban árulnak zsákosan a. Vállaljuk különböző típusú zsákolt homok és sóder kiszállítását Budapesten és környékén.

Az építőanyagot erős sittes . Engem is érdekelne a homokszóró elvi rajza működési elve, paraméterei. Futárszolgálattal szállítási díja: 2. Nem igényel szakmai képesítést. A képek csak illusztrációk.


Kiszerelés:kg-os papírzsákban. Zsákos oltott mész kg-os. Homok zsákos , zsák, kg.

Sóder zsákos , zsák, kg, 35 445. Murva zsákos , zsák, kg, 35 445. Kert murva 5-1 zsák, kg, 65 826. Falazó-vakoló anyagok (11). Hő és hang szigetelés (4).


Alkalmazás: A homokot az építőiparban vakolat és beton készítéséhez használják. Azt mondták, hogy zsák (1kg) az kevés, legalább 5-zsákot is bele lehet tölteni. Felhívtam őket, és azt mondták, hogy barna színű és tisztított a homok. Cementelőfröcskölő kézi és gépi bedolgozásra ásványi vakolatalapok előkezeléseként, erősen nedvszívó alapfelületek tapadásához és. Mindenfajta homokfúvó géphez használható, . Cement, szerves kötőanyag, homok , adalékszerek.


Telephely: Csömör, Major út eleje ( méterre a Csömör táblától, 6méterre Budapesttől ) . Alkalmazás Bármely alapfelületre felhordható többrétegu vagy úsztatott esztrichként. Régi és új üzemanyag tankok teljes körű javítása, homok szórás, rozsda. Lakás felújításkor keletkezett zsákos sittszállítás, igény szerinti bontási . A falra pedig valami erős zsákos.


Mész, cement, homok , könnyű adalékanyagok, kiegészítö adalékok.

Köszi, és bocs az értetlenkedésért. A külfejtés felső telepekből származó alacsony homoktartalmú , zsíros tapintású, szürke, fehéres fehér . A zsákok db-os csomagolásban kaphatók, csomagot nem áll módunkban megbontani. Az árak nettóban értendők és tartalmazzák a termékdíjat.


Rossmann, OBI , Praktiker, Alom. Trade, Bennovum, Mediline. Kérhető kg- os zsákos , tonnás big-bag-es és. Szeretettel köszöntjük oldalunkon amely folyamatos feltöltés alatt áll.


Kérjük Önt, hogy látogasson vissza gyakran és kísérje figyelemmel az oldal fejlődését és a . Olcsó eladó új és használt obi homokozó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения