пятница, 14 сентября 2018 г.

Tinifilmek

A tizenhárom éves Claire és családja Ausztráliába készül, ahol a mama állást kapott. Alábbi összeállításunkban felidézzük néhány sor erejéig kedvenc tinifilmjeinket. Talán az első komolytalan, valóban tinifilmnek nevezhető művészeti alkotás.


Matthew Broderick karaktere, . Filmek a hangulatodra szabva. Ezekből gyűjtöttük most össze a .

Lássuk csak, melyek azok a gimis tini filmek , amelyeket újra és újra lehet nézni: gimis film, amit nem lehet megunni. Eltelt egy újabb év, és kezdetét veszi a következő. Végy egy különös lányt, akibe érdemes beleszeretni, és egy fiút, aki mindent megtesz ezért a lányért. Van is az ilyenből több tízezer, . Amerikai gimis tinifilmek , romantikus vígjátékok.


Keress kérdéseket hasonló témákban: film, tinifilm , szerelem, vígjáték, romantika, gimnázium . Oké, el kell ismernünk, hogy nem minden tinifilm lett olyan sikeres, mint a Bajos csajok. Néhányat megnéztünk párszor, szerettük őket, és aztán . Ha valakinek van még tippje, milyen film kerüljön fel, az írja meg kommentben.

A legjobb tinifilmek az szerint lista 109. Disney, nickeloden, „ tini” filmek lista 77. Részben egy-s lista alapján összeállított Snittes lista, disney és . Ráadásul a cikk végén egy szavazás is lesz, kíváncsiak vagyunk, hogy nektek melyik film tetszene a legjobban, úgyhogy, ha mindegyik . A képernyőn valahogy mindig egészen más a középiskolás és egyetemista lét, mint ahogy az a valóságban zajlik.


A hét nem kecsegtet túl sok moziélménnyel, így a LOL apropóján inkább felidéztünk olyan klasszis tinifilmeket , amelyek évekkel, évtizedekkel . Tinifilmek szereplői akkor és most - Megdöbbentő, de a legtöbben semmit nem változtak, viszont Freddie Prinze Jr. Kimagaslóan jó kritikákat kapott az Amerikában hétvégén bemutatott Könnyű nőcske című tinikomédia, mely . Sosem maradunk klasszikusok nélkül, legyen szó bármelyik műfajú filmről. A tinifilmek (ha létezik ez a műfaj) bemutatja egy átlagos tinédzser . Kezdem mondjuk a most legnézettebbel: Twilight. Szépek és lazák – az új világ hírnökei – Hollywoodi tinifilmek.


Szívinfarktusban elhunyt John Hughes, a tinifilmek atyja - Eredetileg csak a családját akarta meglátogatni a híresség, de már soha nem térhetett vissza . Valaki tudna ajánlani valami tini filmet? TranslateShow original text. Lexi Rocker: Engem is érdekel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения