пятница, 21 сентября 2018 г.

Utólagos kádszegély

A kádszegélyek is megtalálhatóak webáruházunk kínálatában! Utólagos kádszegély 5fm. Csempézés előtti beépíthető kádszegély fm. KÁDSZEGÉLY UNIVERZÁLIS 250CM FEHÉR és még 1termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Univerzális öntapadós kádszegély.

A kádprofil mindkét szélén rugalmas, szilikonos, a falfelületéhez igazodó vízzáró profil. Felszerelésére szilikonos . Műanyag kádszegély profil (utólag beépíthető). Előre beépíthető és utólagos , öntapadós kádszegély profilok és higiéniai profilok. A fürdőkád és a csempe találkozásánál megakadályozza a víz beszivárgását és higiénikussá teszi a nehezen takarítható sarkokat.


Magakadályozza a vízkő, a . Kádszegély tekercsben utólagosan beépíthető PVC fehér 30x30mm 3m, 3. Az egyik, hogy penészedés gátlós szilikonnal újra tömíteni a kád és a csempe találkozását, vagy utólagos kádszegélyt is lehet vásárolni.

Az utólagos profil ragasztóval rögzíthető, de öntapadós felülettel ellátott és méteres . Salag univerzális utólag beépíthető kádszegély 1szál hossza 2cm. KATEGÓRIA: BURKOLÁS KIEGÉSZÍTŐK. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Hiányzó: utólagos KÁDSZEGÉLY ÖNTAPADÓS 2. Tárolt változat Hasonló Méretre vágás után a kádszegély hátoldalán található ragasztócsíkot borító fóliát eltávolítjuk és a lehető legpontosabban a szegletbe illesztjük, majd erősen a . A hidegburkolati profilok csomagolási egységeit nem bontjuk meg.


Salag előre beépíthető kádszegély 1szál hossza 1cm. Tekintse meg a nagy képet. Tegye fel kérdését a termékről . Csomag tartal- ma: 2x195 . Vagy utólagos kádszegélyt vásárolsz aminek vagy van saját ragasztója: tanács, hajszárító segítségével tudod a leghatékonyabban a kötést . Nincs szükség és nem is biztosít megfelelő védelmet a különféle kádszegély profilok használatára!


Fürdőszoba kád beépítés, kád . MI NON-PROFIT LIMITED LIABILITY COMPANY FOR QUALITY CONTROL AND INNOVATION IN BUILDING. MI SOCIÉTÉ Á BUT NON LUCRATIF POUR LE . A csomag tartalma: 2x1cm . A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly és 3m-es körméret feletti termékek esetében egyedi lehet.

Kérjük egyeztessen kollégánkkal! PVC élvédő profil, utólagos ,befejező munkához. Mennyiség: Kosárba teszem. A termék a megadott összeállításban nem .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения