вторник, 22 августа 2017 г.

Asztrozófia

Az asztrozófia az Univerzum erőivel, és ezen erőknek az emberre, az emberi sorsokra. Nézzük, mit jelentenek ezek a szavak! Az astro előtag jelentése: csillag.


A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. A születési adatok pontosságárólDióhéjban egy kis szakmai, ami az érdeklődők részére is érdemes lehet.

Paksi Zoltán - asztrozófus. Oldalunkat a csillagüzenetek és események közösségünkhöz való eljuttatásáért. Az avatatlan fül nem ismeri a különbséget a két szó között. Asztrozófia és asztrológia. Az “asztro” előtag jelentése csillag, míg a „zófia”, azaz . Nabta Playa nem más, mint egy több száz történelem előtti tumulusból, sztéléből és megalitikus építményből álló, figyelemre méltó régészeti lelőhely a núbiai . Az asztrozófus fő feladata, hogy a magas szinteket ismertetve segítse a hozzá fordulót a Fény felé emelkedés földi útján.


Sokunk fejében elképesztő, babonás képzetek vannak általunk nem ismert dolgokról – általában ezek okozzák félelmeinket is!

A csillagok üzeneteit az asztrozófia (csillagbölcselet) adja át. Ezt tudja adni egy asztrozófiai elemzés. Ha elérkeztél utadnak erre a pontjára, nagy égi áldásban van részed.


Rendszeresen kapok leveleket azzal a kérdéssel, hogy írjak egy kicsit részletesebben az asztrozófia -asztrológia kurzusról. A horoszkóp elemzése tartalmazza a születéskor az égen lévő valódi csillagképek szellemi üzeneteit is ( asztrozófia ), azokat a spirituális fejlődési lehetőségeket, . PAKSI ZOLTÁN asztrológus első műve, amely lerakta egy újfajta asztrológiai gondolkodás alapjait. Egy elemzés, amely megváltoztatta az életemet.


A közelmúltban megismertem egy asztrozófus szakembert, és elkészíttettem vele . Előző cikkünkben az asztrológus és asztrozófus Kiss Balázs Kunóval arról beszélgettünk, . A média által lejáratott jóslás, emberek hitével való visszaélés, a szabad akaratuk porba tiprása. Amikor az asztrozófia szót hallják, akkor pedig . Nagy Melinda megtanulta a kínai asztrológiát, a nyugati asztrológiát és az asztrozófia tudományát is. Ezt a három asztrológiai elemző módszert . Mi a karmád a csillagjegyed szerint ? Nem a sorsunk, hanem a kiteljesedés útja olvasható ki a csillagokból.


A HD változat konvertálása folyamatban.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения