среда, 30 августа 2017 г.

Dryvit színek

Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. Ha nem fér el nyomjon F11-et ) A színek tájékoztató jellegűek!


A képek az eredeti anyagról készültek. A szín megválasztásánál ügyelni kell arra, hogy a sötétebb színek a napsugarak hatására jobban .

A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások . Hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, grafitos hőszigetelés, lábazati hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi . A dryvit diszperziós vékonyvakolatok. A diszperziós műgyanta kötőanyagú vékonyvakolatok vízzáró, de páraáteresztő, időjárásálló termékek, természetes alapú . Ma már a Baumit kínálatában található legsötétebb színek is felhordhatók hőszigetelő rendszerekre – a szokásostól némileg eltérő rétegrenddel. DRYVIT NEMESVAKOLAT mm DÖRZSÖLT kg FEHÉR. WEBER R4SZILIKON VAKOLAT GÖRDÜLÕ 30kg 1. Az Inspiration színrendszer dinamikus és pasztell színeket tartalmazó összeállítás, melynek segítségével kellemes színharmónia vagy a modern építészeti .

A környezeti hatásoktól sajnos minden színező idővel világosodik szín fakulását többek közt a pigment minősége, a vakolat összetétele, UVA, UVB sugárzás . A valós színeket az értékesítési pontokon lévő színminták, színkártyák mutatják meg. Homlokzati Lábazati vakolatok, Trilak, Revco, Polifarbe Policolor szinező vakolat árlista. Akciós Baumit vödrös Granopor ár. Kültéri Szilikon kapart vakolat . Az épületek külső falszerkezeteire kidolgozott, homlokzati hőszigetelési és felületképző . Cellulózszálakkal erősített, csökkenti a repedések kockázatát.


Dryvit szilikon vakolatok III színkategória . Festékek: A kültéri festékek megvédik falakat a csapadékvíz káros hatásaitól, azaz a szulfátozódástól és gipszesedéstől. Az ideális homlokzatfestékek. Tanácsát szeretném kérni abban, hogy mivel lehet a színes vakolatot.


DryvIt HőszIgetelő vaKolatrenDszer. Rögzített táblák síkbelisége. Nemesvakolat színek , színeltérések . Régi és új épületek homlokzati külső fal hőszigetelésére. Gyárilag vagy telephelyen kevert, garantáltan UV-álló színek ○ Minőségi akril, szilikon vakolatok .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения