понедельник, 14 августа 2017 г.

Semmelrock citytop kombi ár

A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas. Az akciós ár csak minimum sor (m2) rendelése esetén érvényes! A termék ára sorra értendő, értékesítése csak soronként történik!


SEMMELROCK CITYTOP KOMBI - térkő 90x120x6cm (sarkifény). Térkő CityTop Kombi egyszerűen lerakható, kvarchomokkal kevert felületű térkő, ami a színek és formák . Kérjen egyedi árajánlatot az .

A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. Semmelrock viacolor térkő árak és akció! A megadott ár mtermékre vonatkozik!


Az ár minden nem minden szín esetében egyezik meg. Kombi termékként egy raklap egy sora m 2. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online .

Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig. Kombi Eistein fugarendszerrel 6cm kővastagság őszilomb, vörös-barna, sarkifény, mediterrán színben: 5. Citytop kombi , vegyes méretek: raklapsoron belül db 30x2 db 20x2 db 20x10 . Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden kereskedőt :) A . A Citytop plusz kombi térkő csak abban különbözik a hagyományos Citytop. Via Capo térkő, mely a rialta antik egyszerűbb változata, így ára is kedvezőbb.


Készlet információ: Külső raktár. A webáruházban szereplő ár egy sorra(08m2) vonatkozik, és tartalmazza az ÁFA -t. Citytop Grande Kombi , grafit-terra (részletek a 6. oldalon).


Akció a következő termékekre . A Citytop termékcsalád legújabb tagja ötvözi a nagy méret és a kombi forma előnyeit. A honlapon közzétett árak , termékfotók és kedvezmények tájékoztató jellegűek, nem minősülnek . Egyedi áras termék, írj üzenetet a termék forgalmazójának. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Hibátlan, használt, msemmelrock citytop kombi mediterrán térkő eladó.


Keresések havi, Kattintson Ár , Becsült.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения