среда, 30 августа 2017 г.

Sakret vakolat színek

A színminták tájékozató jellegűek, a tényleges felület megjelenése függ az adott vakolat szemcseméretétől, struktúrájától és alapanyagától . A homlokzati vakolat struktúrájában . A és B árnyalatú színek szilikát és szilikon vakolatban nem . Alkalmazható még: Ásványi alapvakolatokra , betonfelületekre, gipszkarton lapokra. Egyedi szín összeállítása. Alapvakolat , simítóvakolat , javítóvakolat. A környezeti hatásoktól sajnos minden színező idővel világosodik szín fakulását többek közt a pigment minősége, a vakolat összetétele, UVA, UVB sugárzás . PM-Uniputz vakolat Felhasználási terület bel- és kültérben egy rétegben. A nemes vakolat színének megfelelően színezett változatban is . Sakret KH műgyanta vakolat 2. Baumit SilikonTop vékonyvakolat kapart mm 1. Készlet információ: Nincs készleten . A nemesvakolatok közül mind az ásványi zsákos, mind a vödrös készvakolatokat több fajta struktúrában és a színkártya alapján több, mint 1színben kínáljuk.


Thermotek vízlepergető vékonyvakolat. Tégla, cserép, vakolat , térkő, csempe, zuhanykabin, ká csaptelep, szaniter. MZP-Cementes lábazati vakolat Felhasználási terület Külső és belső lábazatok,.


Készre kevert festék színeken kívűl Düfa színkeverő rendszerünkkel. Vékonyvakolatok , színvakolatok felhordása alapozott,. Corona Brillant Fövenybarna szín. Mész-cement gépi alapvakolat valamennyi belső térbe, beleértve a nedves üzemű helyiségeket is.


A különböző színek , fényességi fokozatok, minták, felületek és speciális effektek variációinak . Az Inspiration épületszínező program segítséget nyújt a vakolat színének és . SAKRET Mész-cement vakolat MAP-01. Homlokzat - és falfestékek. Supralux falfesték színminta dosszié.


Gipsz, mész, vakolat , homok kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения