четверг, 10 августа 2017 г.

Savaria térkő

Megnézem a lapozható katalógusban. Lakossági Közterületi Melírozott . Amely elhozza magával a hamisítatlan déli hangulatot. Különlegessége felületében rejlik, ugyanis nyers kő hatását kelti . Az árak az áfát tartalmazzák!

SAVARIA VARIO antik térkövek ,Mediterrán és antik hatású térkövek. Párizs sétány VARIO mosott felülettel 6cm. A környezet változatossága.


Vannak helyzetek, amelyekhez nem illenek derékszögek és monoton sorminták. Létezik egy burkolórendszer, amely uralja a teret. Savaria Vario ódon 6cm antracit. Egy négyzet és három eltérő méretű téglalap .

Természetes kőhatásának köszönhetően modern és a régi stílusú épületek környezetében is látványos, . Több méretből összeálló termékcsalád. Biztosítja a természetesebb összhatást és az egyszerűbb lerakást. Duna ,szürke térkő országos kiszállítással, három raklap mennyiségtől. Ha ez a legendás hangulat az ember szívét rabul ejti, akkor a környezetében is ezt látja szívesen.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés . Megmardt 7mnhomok színű térkő , 8cm vastag, méretben. Térburkoló kövek, térkövek. Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő.


Szín: terra, láva, andezit, topáz. Térkő , kertépítés, Fabro termékek. Nálunk mindig találsz valami újdonságot. Nagy méretválasztékban kapható. Nemesen egyszerű, bazalt vagy gránit színű természetes kőzúzalék használatával kialakított finommosott felület, melynek rengeteg utánzója akadt.


Faber Miklós, Advopatent Szabadalmi és Védjegy Iroda, Budapest.

Tudja meg, hogy szerepel-e a(z) SAVARIA TÉR-KŐ Út- és Mélyépítő Kft. Egyesített Feketelistában! Ellenőrzés egyszerre állami .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения