четверг, 31 августа 2017 г.

Ikráztató háló

Sera ikráztató háló (liter). HOBBY ikráztató cső S (5xcm) DARK. Akváriumba lógatható háló.


Ennek a terméknek a segítségéval nem kell külön akváriumot beüzemelnünk, . TRIXIE ikráztató háló 16×13×cm.

Aktuális Ikráztató háló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Ikrázó háló - Nagy, literes térfogat a kishalak jobb növekedése érdekében. Durva szűrővattával kombinálva ikráztatóként is . Elevenszülő és ikráztató háló.


Nagyobb kép megjelenítéséhez kattintson a fotóra! Vagy használjak inkább dryvit hálót.

Az utóbbi űvegszálból készült ,és összedörzsölve fény felé tartva apró üvegszálak állnak ki szerte belőle. A sera ikráztató háló liter térfogatú és a növendék halaknak nagy úszásteret nyújt a gyors és egészséges növekedéshez. Egy kevés sera biofibres . JBL N-Box ikráztató háló az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!


Egyszerű, könnyen rögzíthető ellető. Az elevenszülő hal az eredeti környezetben szülheti meg az ivadékokat anélkül . Resun ikráztató háló kicsi DF-ára, megrendelése. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online!


Ideális az elevenszülő halak elletésére, valamint a legyengült , beteg egyedek elkülönítésére. Tapadókorongjaival könnyen rögzíthető. SERA - ikráztató háló , szülőszoba, karantén liter.


Happet ikráztató háló Kinyitás. SERA IKRÁZTATÓ HÁLÓ - webshop árajánlata. Igen, feltétlenül kell az ikráztató -rács.


Legolcsóbb megoldás, hogy veszel egy kertészeti boltban hálót , és tapadókoronggal rögzíted az . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!

DISZKOSZHAL IKRÁZTATÓ KÚP.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения