четверг, 24 августа 2017 г.

Sírkő méretek

A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek. Méretei : befoglaló méret 50xcm . Az urna helyre csak és kizárólag a helyi adottságoknak megfelelő síremléket lehet állíttatni. Sírkő és sírkő kellék webáruház.


Egy kisméretű sírkő , melyet urnás temetés után alkalmaznak az urnás parcellában. Elkészíthető márványból, gránitból vagy mészkőből.

Célszerű síremlék vásárlása előtt az adott temető előírásairól tájékozódni: engedély köteles-e, mik az előírt síremlék méretek pl. Nem, a márvány, mészkő és gránit sírkövek tökéletesen ellenállnak a hónak, fagynak. A méretek : kripta, dupla sírkő , szimpla sírkő , urna síkő, urna kripta.


Telephelyünkön található egyes(szimpla) síremlékek. A standard méretek és stílus mellett egyedi igények megvaló- sítását is vállaljuk. Cégünk gránit és más kő termékek kiskereskedelmével foglalkozik.


A kereskedelem melett a gyártás is fontos tevékenységünk. Annak, hogy kinek milyen síremléke lesz halála után, csak a hozzátartozók pénztárcája szab határt – mondta lapunknak Asztalos Árpád .

Az AKSD sírkő az elérhető legnagyobb gránit, márvány, műkő választékből vállalja új síremlékek gyártását és telepítését. Az általunk gyártott síremlékek méretei általában standard méretűek, de minden. A síremlékek árait több tényező is befolyásolja, mint pl. Miket kell figyelembe venni a sírkő kiválasztásánál?


A méretet , formát, anyagminőséget, színt, a kiegészítőket, a betűk típusát és fajtáját és nem utolsó sorban az . Milyen anyagból válasszunk sírkövet ? Természetesen a standard méretek mellett egyedi nagyságú sírokat is . Gránit, márvány, műkő sírkő Szolnok, Dudás Sándor sírkőkészítő. A sírköveink tömör gránitból készülnek! Másfeles sírkövek , síremlékek kedvező áron. A másfeles síremlékek az egyszemélyes és kétszemélyes síremlékek közötti méretet jelentik. Kattintson és tekintse meg sírkő.


Fő profilunk a gránit sírkő , gránit urnasírkő készítése. SÍRKŐ KÉSZLET ÉS FEKETE MŰANYAG KERESZT Szín: MÁRVÁNY A. Bozóki, Bozóki sírkő , Bozóki sírköves, sírkő árak Kiskunfélegyházán,. Dupla, kettes, sírkő , síremlék, gránit, márvány, mészkő. Egyedikivitelezésű gránit síremlékek, sírkövek.


A kő a legmaradandóbb természetes anyag, melyből méltó emléket állíthatunk szeretteinknek!

Információk rólunk: Cégnév: Nemeskő és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság. Választható méretek és anyagok. Kegyeleti tárgyak: új sírkő , sírjel, kolumbárium fal, kolumbárium lap, emléklap,. A különböző anyagszemcsék mérete szerint is csoportosíthatjuk a gránit fajtáit, . Országrészenként, településenként változik a sírkövek mérete.


Cégünktől bármilyen méretű és kidolgozottságú síremléket meg lehet rendelni.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения