четверг, 31 августа 2017 г.

Gipszkarton tipli használata

Ezek a tiplik önmetsző külső menettel rendelkeznek, és közvetlenül használhatók egy speciális csavarozó bittel, így nem szükséges külön . Ha tégla, beton, gipszkarton , vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak . A lyukakba, szárnyait összenyomva, kézzel is betolható a tipli. A fal mögötti fémkereső használata elengedhetetlen, ha nem akarunk pórul járni . Egy bizonyos tiplit , amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk.

Gipszkarton tiplik és speciális dübelek. Molly fém tipli gipszkartonhoz. A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy . Könnyű illetve nehéz tárgyak szakszerű felszerelése gipszkarton falra. Apolo önfúró, speciális behúzós nejlon gipszkarton tipli csavarral. Ideális rögzítés gipszkartonban és porózus.


Fa- és ∅ – mm Wüpofast csavarokkal használható. Pillangós gipszkarton tipli W-KH.

De ez a fajta is jól használható , jó teherbírású. HUF 2HUF 3HUF 3HUF. A videóban hat különböző módszert és annak teherbírását nézzük meg. Az első a sima nagy menetemelkedésű gipszkarton csavar, tipli és . Univerzális, műanyag tipli , tégla és beton falhoz egyaránt használható.


Tiplik , csavarok, szögek. Villamossági Webáruház és nagykereskedés! Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Ennek eredményeként, a GK dübel ismeretlen lapvastagságoknál és üregmélységeknél is használható. A GK dübel a legtöbb csavartípussal, kampóval és . Használható nyomott és húzott zónába is, feszítésmentes rögzítést biztosít.


OMU GD fém gipszkarton dübel 30x12mm 5-5mm-es csavarhoz. Koelner gipszkarton tipli 6xönfúró műanyag Driva01. Lehet-e a téglába fémdübelt használni ? Csak betonba lehet a fémdübelt használni.


A gipszkarton mögötti üregben nyílik szét (Fischer HDF tipli ) . Vasáruk, apró vasáruk, Szerszám,.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения