четверг, 17 августа 2017 г.

Teksztil festék

Vásárlás: Ruhafesték, textilfesték, selyemfesték árak, eladó Ruhafestékek, textilfestékek, selyemfestékek. Akciós Ruhafesték, textilfesték, selyemfesték ár! Textilfesték, 5ml-es, több.


Vízbázisú, vízzel hígítható sűrű festék textilfelület díszítésére. A mintát száradása után fél percig vasaljuk át pamut hőfokú vasalóval .

DEKA batik- és textilfesték. Használható minden természetes anyaghoz, papírhoz. Szinezés: 10g batikport egy evőkanál étkezési sóval 2-liter forrásban lévő . Pólójára szeretne képet festeni, és az utcán megmutatni tehetségét, vagy befesteni tornacipőjét? Nagy választék, kedvező árak,vásárolj már ma!


Világos textíliák színezéséhez használható, vízbázisú festék. A spray-s kiszerelésnek köszönhetően jól használható batikolásos technikához, stencilezéshez is.

Elvileg létezik olyan Lava y Tina (Fest és Mos) nevű cikk az Ibéria textil festék márkából ami tud ilyet, de sem a DM, sem a Rossmann nem . A legszebb stílust az élénk textilfestékek garantálják. A lágy textúrájú festék kiválóan alkalmas stencilezésre is, a textil a díszítést követően is rugalmas marad. A különleges pigmenteknek köszönhetően világos és . Az így festett textil kímélő programon kifordítva mosható.


A dobozban gyöngyház színű textil festékek találhatók. A festéket a tubusból közvetlenül az anyagra vihetjük, órás száradás után teljesen a textilbe vasalható. Szuper újdonság a Pentart textil és Bőrfesték.


Ezzel az új kiváló minőségű, rugalmas textilfestékkel festhetsz bőr, műbőr, és PVC felületeket is. Kiváló minősgű textil festék 5ml kiszerelésben. Szintetikus és természetes anyagokon is egyaránt használható. A minta vagy rajz kiforditva vasalással . Hasznos tudnivalók a textilfestésről.


Textíliák Valamennyi textil (pamut, műszál, kevert anyagú és selyem) alkalmas alapanyag a festéshez. A kelmefestés több ezer éves múltú mesterség, így természetes, hogy a nyersanyagok és a hagyományos .

D Neon textil festék szett 6db-os az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Ecsettel, szivaccsal, de közvetlenül a flakonból is felhordható. Válogass kreatív folyamataidhoz különböző festékeink közül - táblafesték, mely bárhol használható, textilfesték, akrilfesték rendelhető!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения