среда, 23 августа 2017 г.

Hézagoló gipsz

Gipszkarton építőlemezek illesztéseinek általános hézagkitöltő anyaga. Elő- és utóhézagoláshoz is használható hézagerősítő szalaggal . A bekevert hézagoló gipsz kb. RIGIPS SUPER HÉZAGOLÓ GIPSZ 5KG. A kötés megkezdése után az anyagot már tovább felhasználni nem .

Gipszes kézi és gépi vakolatok, szórható glettek, hézagoló anyagok, gipszek. Az Uniflott hézagoló gipsz speciális gipszbázisú, műanyag adalékanyaggal feljavított por alakú hézagkitöltő gipsz anyag. Glettelő, hézagoló - és ragasztó anyagok kategória. Norgips Standard hézagoló gipsz 25kg.


Rigips Super hézagológipsz - kg - gipszkarton lapok hézagolására - elő- és utóhézagoláshoz is használható hézagerősítő szalaggal - anyagszükséglet: 3 . Leggyakoribb hibák a gipszkarton lemezek hézagolásánál. A hézagolás során valamely, .

Ezen ajánlások révén a válaszfalak, függesztett álmennyezetek és más építési elemek gipszkarton. A gipszrost vagy gipszkarton szárazaljzat ké- szítésekor a fogadófelületnek teherbírónak és teljesen síknak kell lennie. Bekament BK-FIL hézagoló gipsz 5kg. Hézagoló anyag elkészítése.


Gyárilag előkevert fehér beltéri nagy szilárdságú glettelő gipsz 0–mm vastagságig. Kötés- és tapadásjavító adalékokat. Knauf Uniflott hézagoló gipsz. A knauf uniflott impregnálószerrel és . Készre kevert, extra finom szemcseszerkezetű, magas fehérségű glettelő és hézagoló és vékonyvakoló gipsz , beltéri felhasználásra 0-mm vastagságig. A KingStone Gips Glett egy gyárilag előkevert fehér, beltéri, nagy szilárdságú glettelő gipsz 0–mm vastagságig.


A super gipsz hézagoló anyagot válaszfalak építésénél kell alkalmazni, a vario gipsz hézagoló anyagot a ferdesíknál, mennyezetnél, és tűzgátló gipszkartonnál. A Kingstone Gips Glett 0-extra fehér glettelő és hézagoló gipsz egy gyárilag előkevert fehér, beltéri, nagy szilárdságú glettelő gipsz 0–mm vastagságig. A műszaki adatlap érvényes a Masterplast Kft. Könnyebben bedolgozható, egyszerűen bekeverhető, bármelyik.


A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre.

Csak beltéri helyiségekben használható. Nagyfordulatú fúrószárral is keverhetô. Rigips Super általános hézagoló anyag Rigips gipszkartonból készült válaszfalak és álmennyezeti gipszkartonozásnál keletkezett hézagok glettelésére. Gipszek és glettanyagok, gipsz ragasztók.


KapcsolatLépjen kapcsolatba velünk. Alkalmazása gipszkarton lapok hézagolásához ajánlott. Felhasználható: hézagerősítő csíkkal. Bedolgozhatósági idő: perc. Ajánlott termékeink: Festővödör .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения