пятница, 25 августа 2017 г.

Mdf táblaméret

Sokrétűen használható a belsőépítészetben. Marható, festhető, furnérozható. Ragasztás: IF-2 beltéri használat. Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb . A táblás már, egész tábla elvitele esetén, szabászat nélkül értendő!


Táblaméret (mm), Vastagságok (mm). MDF lap HDF lap kategória. Bútorlap árlista, bútorlapszabászat. Tulajdonságok: - jól megmunkálható (marható),.


Minimálisan rendelhető mennyiség: 1. Lapszabászatunkban leszabandó méretek alapján dolgozunk, aminek csak a standard táblaméret szabhat határt. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt. A bútorlapok óriási előnye a nagy táblaméret , a homogén struktúra, mérettartósság,. Betétanyag súlykalkulátor.


A kalkulátorban számított értékek csak tájékoztató jellegűek, melyekért felelőséget nem vállalunk. Az értékek a felhasznált anyagoktól . Az ár m2-ben értendő,megmunkálási költségeket nem tartalmaz! Töltsd le innen az MFP lap súlyát, rakat térfogatát, rakat tömegét, tábla súlyát. Kreatív célokra felhasználható mdf termék, mely festhető, tetszés szerint dekorálható.


Kódszám Név: vastagság táblaméret info Tábla Szabott 10mfelett K 1Fehér. Előnye, hogy nem vetemedik, nagy táblaméretben kapható, jól festhető és marható. Kiállítási installációk és színrefújt bútorok alapanyaga.


Az osb lap, napjaink kedvelt építőanyaga, sokféle felhasználási lehetőséget biztosít.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения