четверг, 24 августа 2017 г.

Kanálgép tokkal

Rozsdamentes acélból készült kanálgép, nosztalgikus életérzéssel. Egybe csomagolható evőeszközök, konzervnyitó tokkal. GYALOGSÁGI ÁSÓ TOK NÉLKÜL . Kanálgép túristáknak ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció.


MH tiszti kanálgép,e ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . A kanálgépet műanyag tokkal szállítjuk.

Anyaga: rozsdamentes acél. Táborozáshoz, kempingezéshez, utazáshoz ideális kellék. Vadonatúj katonai csajka és kanálgép ivókulaccsal 9. Evőeszköz készlet Tok (Új). Kanálgép termék a Katonadolog webáruház Kulacs, flaska, termosz kategóriájában kedvező,.


Biztonsági zár, kivehető kés, villa és kanál, konzervnyitó, spirálos dugóhúzó, megerősített vászon tok övbújtatóval és fém akasztóval katonai övhöz. Enni kell, ez pedig igaz túrázás közben is, de nem mindegy mit cipelünk magunkkal a zsákunkban. Jó, ha az evőeszközünk könnyű, praktikus, . A JETfly webshopban megvásárolható kanálgépet papírba csomagolva, egy praktikus, patenttel zárható müanyag tokban rendelhetjük meg.

Klasszikus kanálgép - kíválóan alkalmas arra, hogy fesztiválokon, vagy bármely utcai árusnál megvásárolt ételeket eldobható evőeszköz használata nélkül . A kanalat villát és a kést egy fém tokba illesztjük bele amin egy konzerv és sörnyitó is ki lett alakítva. Kanál, villa és kés összecsúsztatva egy tokban. Tartalmaz egy mélyített kanalat, egy négyágú villát, egy recézett kést és magát a konzervnyitó tokot. MH Kanálgép Az evőeszközöket . Praktikus és egyben szép kivitelű az 1-ben evőeszköz készlet, kanálgép. Teljes hossza: 1mm Gyöngyvászon tokkal.


A kanálgép fogalma szerintem a többség számára ismert, de kiemelném a. Gyárilag egy szövet tokkal érkezik, ami egész használható is. Vedd meg a TeszVeszen egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 9Ft - MULTIFUNKCIÓS TÚRA KÉS BICSKA K. NEO multifunkciós szerszám, 1mm hosszú. Az alumínium test biztosítja a termék strapabírását és hosszú élettartamát. A népszerű evőeszközkészlet beválik . Konzervnyitóba csúsztatható katonai evőeszköz készlet.


Magyar Honvédségi evőeszköz klt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения