среда, 15 марта 2017 г.

Akusztikai álmennyezet

Az álmennyezeti sziget az akusztikai célok kreatív és elegáns megoldása. Sokféle design és beépítési lehetőség adódik, ami a hangot a kívánt területre irányítja, . A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán speciális. Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek , álmennyezet szigetek, . Függesztés nélküli álmennyezet.

Vogl Álmennyezeti rendszerek. Egy német, családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely a gipszkarton álmennyezeti megoldások teljes tárházát kínálja. Flexibilis álmennyezet , mely utólag integrálható minden belső térbe, javítva a helyiség akusztikáját, ugyanakkor tetszetős látványt nyújtva.


ProIDEA termékinformációs katalógusban. Hűtő-fütő álmennyezetek burkolatának ajánlott építőlemeze, amely a . Knauf Cleaneo akusztikus álmennyezet. A szerelt álmennyezet felületi súlya a borítólemez vastagságának függvényében.

Fehér akusztikus álmennyezeti lapok. Ha a fehérség egyszerű tisztaságát kell kombinálni a tökéletes hangzással, ha a tiszta érthető beszéd a cél ezekre az . Válaszul az legújabb építészeti trendekre, akusztikai és design. Armstrong a VEctor élképzésű álmennyezeti lapokat, amelynél . A feszített fólia nem csak egy dekoratív anyag, hanem akusztikai álmennyezet és falburkolatként is alkalmazható. Akár A osztályú hangcsillapításra is képes . RIGITON AIR – az esztétika, az akusztika és az egészség ötvözete. Sokan időnk akár -át is zárt térben töltjük.


Ezekben a terekben a különböző szagok, . Soka idő k akár -át is zárt tér e töltjük. A Heraklith fagyapot lapok álmennyezeti alkalmazásával, az akusztikai és az esztétikai célokat egyaránt kiszolgáló termékcsaládot kívánunk bemutatni. Sound Wood fa álmennyezeti és burkolati rendszerünkben ölt testet.


Felhasználási területei egész sor . Tornateremben megfelelô Heraklith . Ecophon akusztikus álmennyezet és fali hangelnyelő panel. Egy modern kazettás álmennyezettől ezzel .

A Saint-Gobain Ecophon vállalat vezető, az egész világra kiterjedő cég, amely akusztikus álmennyezeteket és fali hangelnyelő rendszereket fejleszt, gyárt és . A megfelelő akusztikai kialakítás, azaz a helyiségek közötti áthallás minimalizálása. Az általunk gyártott és fejlesztett beltéri válaszfalak akusztikai tulajdonságait . Az akusztikai felújítást kapott kispesti iskolában gyökeres változások álltak be: a diákok. A hangelnyelő álmennyezet csodákra képes. Közben új ISO szabvány készül az akusztikai minősítésre.


A perforált álmennyezettel , fali panellel az utózengést 7-ről 3-értékre sikerült csökkenteni. Hangtompítás, hangelnyelés. A mennyezet általában előírt elnyelése mellett . A gipszkarton álmennyezetek leggyakrabban alkalmazott fajtái: sík álmennyezet látszóbordás álmennyezet akusztikai álmennyezet optikai álmennyezet .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения