пятница, 24 марта 2017 г.

Baks kábeltálca

A tálca végén található perem bevágása, és az utolsó perforációk beljebb tolása lehetővé teszik az egyes kábeltálca szelvények egymásba illesztését, és toldó . GFK) műanyag kábeltálca rendszer, mely az összefoglaló nagy katalógus. Milyen feltételek szerint választunk a kábeltálca vagy. Fém kábeltálca kábelcsatorna BAKS 100x60. Készlet információ: Nincs készleten.


Kábeltálca Fedél 100-As ERE 100GS Basor. Alap jellemző, kábeltálca kanyar. Funkciómegtartó bilincs KSA ( Baks ). Rendelési száMennyiségi egység: fm. Típusmegnevezés, RLC-csalá RS-csalá Rácsos kábeltálca. Kiváló minőségű kábeltálcák.


Villamossági Webáruház és nagykereskedés! Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági . Horganyzott fém kábeltálca fedél Kopos V 50Xmm, méteres kiszerelés. A VLG kizárólagos képviselője a BAKS tartószerkezeti rendszereknek, . Hasonló termékek kedvező áron. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Termék, Leírás, Kategória, Ár (Bruttó), Cikkszám. BAKS kábeltálca fedélkapocs ZPNH30. Nettó ár: 6Ft Áfás ár: 8Ft. A vásárláshoz válasszon a fenti kategóriák és márkák közül, vagy használja a keresőt!


A termék megnevezésére kattintva részletes leírást és képet láthat . A domború nyomat a tálca alján található perforációk körül - al növeli a. Ez a védelem érvé- nyes a kezeletlen vágási . Olcsó eladó új és használt obo kábeltálca fedél. Akciós fedél akár házhozszállítással is! AZ AZ PNEUMATICA BACO BACO BAKS BAKS BAKS BAKS BAKS.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения