четверг, 30 марта 2017 г.

Zsákos alapvakolat

Kül - és beltérben egyaránt használható. Kézi alapvakolat - homlokzatvakolat - anyagában simíthat. Habarcstípus: A Premium alapvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az.


Inter Project alapvakolat. A rengeteg vakolatfajta közül felsorolásszerűen megkülönböztethetünk (leglényegesebbek):.

A kézi alapvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, amelyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Aktuális Alapvakolat ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Olyan kézi- vagy gépi felhordású (jellemzően szürke vagy fehér színű) vakolatok, melyek a falazóelemek egyenetlenségeit kiegyenlítik, de végső . Mennyi vakolatra lesz szükségünk a munkához? Az építkezők, lakásfelújítók korántsem mellékes kérdése ez, hiszen nem szeretnénk rohangálni a munka kellős . PUTZ-K kézi alapvakolat Kg.


Baumit lábazati alapvakolat 25kg(Sockelputz).

Kézi felhordásra alkalmas, felhasználásra kész, gyárilag előkevert vízzel keverhető szárazhabarcs, amely cement és mész . Egy jól használható épület nem csak alaprajzában szép. A ház akkor igazán jó, ha mindez a homlokzatára is kivetül. Az alapvakolatok a falazott vagy monolit betonszerkezetek védelmére, felületének kiegyenlítésére szolgálnak.


Alkalmazásukkal homogén felület . Ideális vakolat közepes érdességű vakolatfelületek készítésére. Mész-cement alapvakolat kézi felhordásra, külső és belső felhasználásra. Könnyen feldolgozható, anyagában besimítható, beglettelhető. Csak gépi felhordásra alkalmas időjárásálló alapvakolat.


Szemcseméret: kisebb mint mm. Falazóhabarcsok, gúzok és alapvakolatok nagy választéka, számos építőipari felhasználásra. Tárolt változat VAKOLAT - KINGSTONE Zsákos alapvakolat (25kg). Heraklith lemezekre, illetve régi meszes és . Amellett hogy a vakolat eltakarja a nyers falszerkezetet, megvédi azt az időjárás viszontagságaitól is.


A gyárilag előkevert, zsákos kiszerelésű száraz habarcs . Zsákos Termékek, Vakolatok, Alap Vakolatok.

MP 5W LB-KNAUF Fehér Gépi Alapvakolat 40kg. A Premium kézi alapvakolat gyárilag elôkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения