вторник, 14 марта 2017 г.

Fogyasztásmérő konnektor

Megnevezés: digitális fogyasztásmérő Tudása:különböző információ. Q-HomeMatic IP vezérelhető konnektor. Fogyasztásmérős konnektor , okostelefonhoz, smart funkcióval Android és iOS . Ez konnektorba dugható (többnyire).


Egy vagy több (T dugóval - hosszabbítóval) elektromos készülék fogyasztását méri. Pontossága nagyban eltérhet az .

Egyfázisú fogyasztásmérő dugalj. LED világítás és villanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . A fogyasztásmérő kiválasztásának egyik szempontja annak.


Az áramfogyasztás-mérőt az elektromos készülék és a hálózati konnektor közé kell. Ezen fogyasztásmérő konnektor aljzat segítségével könnyedén megmérheti elektromos készülékei energiafogyasztását és ennek költségét.

Ezzel az ügyes kis készülékkel, megmérheti háztartási készülékeinek energiafogyasztását, Wattban, kWh-ban vagy Ft-ban. Esetleg albérlője fogyasztását is . Gao digitális fogyasztásmérő átmenő dugaljként. A hozzákapcsolt készülékek fogyasztását . WiFi internet hálózaton keresztül működtethető kapcsoló, fogyasztás méréssel. Okostelefon aplikációval kezelhető, Android és iOS kompatibilis.


A Plus diszkontban lehetett kapni ezt a szép piros dobozos fogyasztásmérőt , mikor épp akcióztak. HENSEL fogyasztásmérő szekrények (Mi és BASIC) nagy választéka a legjobb áron,. A konnektor mélyén kölökvédő is van, ami igen dicséretes.


Az alapfeltétel, hogy olyan legyen a mérő , hogy Wh (legrosszabb esetben 10Wh). Olyan otthoni konnektorba dugható fogyasztásmérőt keresnék, ami ki tud . Ezen belül speciálisan minden olyan tevékenység, amely fogyasztásmérő helyekkel, villanyórákkal kapcsolatos, tehát áramszolgáltatói . Vezérelhető fogyasztásmérő konnektor RF . Homematic IP kapcsoló mérő dugaszoló alj. Lehetővé teszi csatlakoztatott fogyasztók kapcsolását.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . Revogi okos mérő , EU foglalat - Távirányítható foglalat. Konnektor csatlakozóaljzat.

Parce Plus HomeKit kompatibilis okos konnektor aljzat - Távirányítható foglalat. A TP-Link két kapcsolható konnektort kínál, a HS100-at és a HS110-et – az utóbbi annyival tud. W 16A, fehér és további prémium Okos világítás árgaranciával a Lumeneten!


NVS PRO SMART (WiFi) aljzat,okos fogyasztásmérő max.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения