среда, 29 марта 2017 г.

Kronospan bútorlap színek

Kronospan -MOFA Hungary Kft. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! KRONO bútorlapok színválasztéka. General Design Holding Kft.


A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat.

A bútorlapok nagy színválasztéka áll rendelkezésére. Cégünk nem foglalkozik külön csak bútorlapok forgalmazásával. A legmagasabb színvonal megjelenik az általános és következetes . A fenti árlistában nem szereplő színek esetén kérj árajánlatot! Színazonos ABS Cseresznye 3PR Dekorhoz. Az alább lévő bútorlap színek mindegyikét raktáron tartjuk.


Hozzá kapható színazonos élzáróanyag (élfólia és ABS) valamint dekorlemez, szintén raktárról! Munkalap, bútorlap , MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap.

Egger: bútorlap , dekoritlemez, munkalap, . A legtöbb szín raktárról elérhető. Többek között a Falco 6 . Június 1-től megszünteti a m2-es bútorlapok értékesítését! Viszont minden raktáron tartott színekből kiszolgáljuk az alábbi tételeket. INTERSPAN Faforgácslapgyár termékeinek.


A következő oldalakon a HRANIPEX által a hazai és külföldi forgácslapgyártók dekorjaihoz ajánlott ABS és melamin élzárók találhatók. Megtekintheti folyamatosan frissülő bútorlap , OSB, MDF és más bútoripari termékeink teljes. Továbbra is minden általunk forgalmazott laminált bútorlap és hátfal színtől. Bútorlap árlista, bútorlapszabászat.


Interaktív berendezési, szituációk melyek segítséget nyújtanak a számtalan kombináció kipróbálásában. Ide Kattintva választhatja ki a színek világát. Táti telephelyünkön egy 5m2-es barkács áruházat üzemeltetünk.


A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot , natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. A Falco kínálatában a kiegészítõk változatos . Mint egy high-end termék, amely kivételes magas fényességet és mély színeket tartalmaz.

Kulcsszavak: bútorlap bútorlemez lemez lap Akryl Matt falco kronospan Akryl .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения