вторник, 14 марта 2017 г.

Perlit

A perlit viszonylag magas víztartalmú, speciális riolit- vagy dácitváltozat, természetes körülmények között is előforduló vulkanikus üveg kőzet. Különféle szemcseméretű adalékanyagok habarcs és beton készítéséhez, szűrőanyagok az élelmiszer- és gyógyszeripar számára és talajjavító adalékok . Mivel a gyártási folyamat során káros anyagokkal nem érintkezik, így . A kertészeti perlit hőkezelt vulkanikus kőzet, amely a hőkezelés miatt fertőzés és csíramentes. Természetes körülmények között is előforduló vulkanikus kőzet , amelynek őrleményét, majd a duzzasztott (expandált) perlitszemcséket a .

A perlitkőzet évmilliókkal ezelőtt, tengerek alatti vulkánok kitörésekor keletkezett. A tengervízben a forró, izzó láva gyorsan lehűlt. Amit a növényekhez használunk, az nagyobb szemcsékből áll. A Pduzzasztott Perlit a legnépszerűbb, sokoldalúan használható termék. Alkalmas könnyű perlitbeton, hőszigetelő alapvakolat és falazóhabarcs készítésére.


A kibányászott nyers bányanedves perlit kőzetet 2-mm szemcseátmérőjűre zúzzák, majd osztályozzák és szárítják. Ez a perlit kerül az Olaszliszkán . A perlit természetes anyag, egy vulkanikus kőzet.

Kertészeti Perlit (nagy szemű) termékleírás. A nyers perlit a természetben előforduló vulkanikus kőzet. Baumit Duzzasztott Perlit. A perlit előállítása közben a nyers perlitet óriási hőnek teszi ki, ezért térfogata növekszik és a belső. A perlitet a vulkáni eredetű, kémiailag kötött vizet tartalmazó perlitkôbôl állítjuk elô.


Magas hômérsékleten történô . A perlit tápanyagot nem tartalmaz, de használható az ásványi műtrágyák hatásának meghosszabbítására is. TUDOMÁNYOS ÜLÉSSZAKA XVIII. PERLIT , HŐSZIGETELŐ ÁSVÁNYUNK.


Az építőipar magas követelményei az egészséges és biztonságos élet meghatározójaként a perlitet helyezik előtérbe mint hőszigetelő anyagot. Perlit – magyarul gyöngykő . Magyarország perlit nagyhatalom. A duzzasztott perlit fontos tulajdonságai: - Természetes és környezetbarát.


Jó hőszigetelő és páraáteresztő. Nem éghető, a műanyaghabokkal . Fogalma A perlit csillogó fényű, viszonylag nagy víztartalmú, speciális riolit- vagy dácitváltozat, természetes körülmények között is előforduló vulkanikus.

AZ ÉPÍTŐIPARI VAKOLATANYAGOK. Müller Attila ügyvezető igazgató. A perlit túlnyomó részt üveges, savanyú vulkáni kőzet, amely meghatározott mennyiségű kötött vizet és kis mennyiségben kristályos fázist . ELŐADÁS: A hidrofóbizált perlit bemutatása.


Készítette: Göcseján Antal. A perlit a Zempléni-hegységben bányászott vulkanikus kőzet, amelynek őrleményét korábban csak az építőipar használta könnyűbeton és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения