пятница, 31 марта 2017 г.

Leier térkő taverna

TAVERNA térkő : a sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben és a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításban . Taverna gesztenye melírozott. A sikeres megjelenés titka az . Szebbnél szebb burkolat képekkel segítsünk választani? Méretek: (szélesség x hosszúság cm-ben). Kérjen egyedi árajánlatot az . A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg.


A térkő felülete még nedves állpotban is csúszásbiztos. A TAVERNA GIGANT térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A képre kattintva megnyithatja az adott oldalt.


A beige színt nem sokan választották még vásárlóink, ezért ha egy egyedi különlegességre vágyik, akkor TAVERNA beige térkő burkolatában nem fog csalódni. Kombinált méretekből készült csomagolás. A térkő minden egyes négyzetmétere tartalmazza a három . A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát, akár kecses tűsarkú cipőkkel is. A fotón látható mintájú burkolat rak.


Leier Kaiserstein TAVERNA GIGANT térkő. LEIER SPECIÁLIS BETONTERMÉKEK. Ft helyett - - kedvezmény. Térkövezés pofonegyszerűen, gyorsan és szakszerűen.


Videónkból bővebb információkat talál a helyes térkövezés.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения