вторник, 21 марта 2017 г.

Merítőháló árak

Merítőháló kapcsolódó kategóriái . Carp Expert Neo Giant gumis merítőháló m. Nagyon jó minőségű profi merítőháló bármely horgász módszerhez. Especially suitable for river fishing due to its la. Vásárlás: Haltartó, merítő árak , eladó Haltartók, merítők.

Akciós Haltartó, merítő ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Aktuális Meritőháló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat ! Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos online.


A DELPHIN TITAN pisztrángos merítő kiváló ár -minőség arányú, könnyű és . Gyerekeknek, a vízi élővilág felfedezéséhez, tengeren és édesvízben.

Kis súlyú és könnyen kezelhető: a gyerekek könnyen kifoghatják vele a vízpart mentén . Carp Academy Lebegő szivacs meritő nyélre. Bojlis merítő , verseny merítő , általános merítőszák, teleszkópos, rakós nyél. A fém fej csatlakozás a legfőbb pontja ennek az összecsukható merítőnek. Ezen kívül gumírozott hallóval rendelkezik! Ez kellően elősegíti a száradást és nem . Házhoz szállítás akár másnapra.


Megbízhatósága, hosszú élettartama mellett rendkívül kedvező ára. Leírás: A merítőnyél és a fej csatlakozásához helyezük el és a merítő nem süllyed el a víz . MERÍTŐHÁLŐ ET UNIVERSAL 8SZÖGLETŰ NYÉLLEL. Delphin CAPRI Carp Landing net merítőháló. Az oldalon feltüntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek!


Pehelykönnyű, sziklaszilárd merítőháló. A lehető legjobb megoldást kerestük, hogy egyesítsük a az erőt, könnyűséget és a jó ár -érték arányt, ennek eredménye. Folyóvízi sétálós merítőháló gumi bevonattal.


Dolgozóink fanatikus horgászok, hosszú év tapasztalatával, minden esetben csakis a bevált termékeket ajánljuk, és mindehhez a lehető legalacsonyabb árat.

Minden listázott termék ára alatt ott van a mennyiség választó. A horgászat elengedhetetlenen kelléke a merítő szák. Prologic merítőháló és etetőkanál nyél.


Sokszor nem egyszerű a hal alámerítése, ezért már nagyon sokfajta merítőháló áll a horgászok rendelkezésére. A klasszikus merítőhálókon kívül léteznek bojlis. A Quick Release merítőháló két változatban kapható: 1cm-es fejjel,1cm-es egyrészes nyéllel és a C.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения