четверг, 16 марта 2017 г.

Térkő vastagsága

Nem egyszerű a feladat a térkő kiválasztása: a nagy választékból. Szeretné a térkő lerakását saját maga megcsinálni? Különböző vastagságú térköveket gyártunk. Kis terhelésnek kitett burkolatok, járdák, udvarok, teraszok, garázsbejárók építéséhez . A legmutatósabb otthoni járdák és kiülők térkőből készülnek.


Szerkezeti vastagság összesen. A megfelelő térkő kiválasztásakor két dolgot mindenképp. A szegély alatti beton min. Ez a térkő vastagság javasolt garázsbejáróknál is.


Ha az így elkészített alap nem megfelelő a térkő számára, készítsünk egy réteg C(FN) betont. Tippek és javaslatok a megfelelő térkő és beépítési mód kiválasztásához. Alépítmény rétegrendje és a térkő vastagsága.


Az alaprajz kialakításánál érdemes . A legfontosabb, hogy kialakítsuk a megfelelő vastagságú és minőségű . Ehhez még számoljuk a térkő vastagságát , a finom sóder vastagságát (5cm). Tehát, ha egy tonnás teherbírású felületet szeretnénk készíteni . A hosszú élettartalmú térkőburkolathoz megfelelő vastagság , szegély kialakítás, aljzat vastagság és a minőségi . A térkő kialakítás szempontjai. Térköveink széles skáláján minden kedves érdeklődőnk.


Ekkor beszéljük meg, hogy milyen térkő kerül majd lerakásra, milyen terhelésre kell. Az teherviselő alapréteg vastagsága a betonnal együt kb 20cm vastag. A Nardo térkő kiválóan alkalmas teraszok, gyalogutak, járdák, kerti utak.


Semmelrock Nardo térkő , x cm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения