пятница, 31 марта 2017 г.

Ház külső színek

Előfordul, hogy a korábban nagy gonddal kiválasztott szín pár év múlva már nem nyeri el a tetszésünket. Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét.


Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Inspiration „ Házszínező ” programban a képernyőkön megjelenő színek tájékoztató jellegűek. Az otthonod előnyös vonásait kiemelő külső hatás elérése érdekében válassz a ház stílusához illeszkedő szín palettát. Egy ház építése, vagy felújítása során a egyik legizgalmasabb pillanat az, amikor a homlokzatra felkerül a legutolsó réteg, azaz a színes.

A páratlanul gazdag színválaszték és a vékonyvakolatok számtalan felületi struktúrája minden homlokzat esetében garantálja az . A vakolat alapszíne és a tetőszín kombinációja adja meg a ház stílusát, hangulatát. Az aktuálisan divatos színek évről-évre jönnek-mennek, ebből tehát nem . A honlapon szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek mert monitor típusonként, monitor beállításonként, más és más szint mutatnak és nem adják . Ezt az érzést kelti a kék szín a homlokzaton is, ahogy a kék épület hideg eleganciával tűnik ki a környező házak közül. Bizony egy külső színezés elsülhet balul is, és sikerülhet nagyon jól is.


A színválasztásnál persze fontos az is, hogy a szín passzoljon a ház. A vakolat színválasztásánál , érdemes megfontoltan dönteni, hiszen hosszú évekig.

Más szempontok szerint kell dönteni, ha családi házat színezünk , megint . Ezt a meggyőződésünket alátámasztotta a PPG Trilak első Színtérkép felmérése is. Ebből kiderül, hogy a külső és belső falak színe a ház vagy . A Baumit CreatívTop Fine modellező fedővakolat külső és belső terek creatív megjeleneési. Policolor Színes 5mm-es kapart hatású diszperziós homlokzati. Itt egy kis segítséget talál a színek használatával kapcsolatosan.


Míg otthonunk lakóhelyiségeit pár évente újra festjük, addig az épület külső homlokzatát nem . Az egyes épületrészek kiemelésére, a vakolt homlokzat megtörésére általában kő vagy faburkolatokat alkalmaznak, és az utóbbi időben megjelentek a . A szín választását befolyásolhatja a ház stílusa, lakóinak ízlése vagy kedvenc. A külső falszigetelés elterjedésével elterjedtek a korszerű . Sokan úgy gondolják, hogy a ház vakolatának színe mellékes. Ráadásul azért legyünk reálisak a házra költött befektetésekkel, a mi házunk nem akkora érték, ahol csak külső szigetelésre és színezésre bő . Válasszon épülettípust az alkalmazás jobb oldalán! Kattintson a ház egy tetszőleges részletére!


Felül válassza ki a színcsoportot , majd a konkrét színt ! A külső vakolat már messziről árulkodik lakója személyiségéről. Ha a környezetükben egyféle színvilággal épülnek a lakóházak , akkor szinte .

Egyetlen doboz festék áráért az ember a színeken keresztül kifejezheti saját stílusát és. Kültér, Festés, Kis színes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения