среда, 29 марта 2017 г.

Megsárgult műanyag

Rájöttek arra, hogy a sárgulást . Ezt a témát azért itt indítom, mert a legtöbb besárgult műanyag szerintem a háztartási. Megfelelő kezeléssel visszaállítható a megsárgult műanyagok színe. A padlásról lehoztam a gyerekeknek a régi C64-emet , meg egy Nintendót , jól be volt csomagolva pormentesen , de a műanyag szörnyen . Megsárgult monitorok külső rendbetétele - PROHARDVER!


Nem monitor ugyan, hanem műanyag pc-ház, amivel én próbáltam, de gondolom hasonló.

Fehérneműt a szódabikarbóna , műanyag edényeket. A műanyag öregedésre hajlamos. Leginkább az UV sugárzás árt neki, roncsolja a polimerláncot. Legtöbbször ez okozza a besárgulást is.


Az aceton azért elég keményen oldja a műanyagot ha jól tudom. A világosabb színű műanyagok egy idő múlva szép lassan megsárgulnak. Az lenne a problémám,hogy a sportcipőmön a gumirész megsárgult.


Műanyag az egyik legsokoldalúbb anyag készül a szervezetből a háztartási készülékek, ablakok és párkányok és így tovább. De van egy nagy hátránya - idővel .

Gondozása műanyag termékek egyszerű és nem okoz nehézséget. De mi van, ha a megsárgult műanyag , mint fehérítő vissza az eredeti színét? Egy átfogó tavaszi nagytakarítás, meg tudod csinálni a házimunkát, amely már régóta tervezte, hogy nem.


Például fehérítő műanyag elemek, megsárgult. Nem kell kidobni a beszürkült műanyag székeket, asztalokat! Hófehérré varázsolhatók egyszerű házi módszerekkel! A Space billentyű a többi billentyűhöz képest nagyon-nagyon megsárgult , . Kiontottem egy kis muanyag edenyben es egy 5os helyre valo 3. A kérdéshez kapcsolódó konkrét eset.


Van egy hordozható játékkonzolom, aminek a műanyag borítása igen szennyezett, azt hiszem . Idővel megsárgul és törékennyé válik. Másik probléma a nem UV álló PVC-ből készített műanyag ablak volt. Ami évek elteltével a nap sugárzás hatására megsárgult. Hagyd hatni néhány percig, majd egy durva műanyag szivaccsal súrold át a foltokat, melyek gyorsan halványodni kezdenek, végül teljesen .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения