среда, 22 марта 2017 г.

Leier kúpcserép

A taréj- és élgerincek fedőeleme. Toscana hármas elosztó kúpcserép , műszaki adatok és árak. UX, lUX aero kúpcserép , műszaki adatok és árak. A kúpcserepek elhelyezésénél az uralkodó szélirányt figyelembe kell venni, és minden elemet rögzíteni kell.


LEIER 3-as elosztó kúpcserép Kontyolt tetőknél a taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására alkalmas elem. Kérjen kedvező árat, és akár 1.

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - leier toscana. A tetőcserepek mérete 330x4mm. A klasszikus profilú Veneto betoncserepet az alpesi típusú épületek illetve tetők fedéséhez ajánljuk. A betoncserepek anyagukban színezettek, a maximális . Hármas elosztó kúpcserép. Az izgalmas formát a szín.


Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Toscana betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít.

A nemrég kifejlesztett, új Toscana terra betoncserép az elmúlt időszak legsikeresebb, . Classic színek:Terra, Téglavörös, Mogyoró. Leier - Toscana - terra terra Leier. Tetőhajlásszög: 17° Méret: 3x 4mm Tömeg: kg Profilmagasság: mm Névleges fedési szélesség: 3± mm Tetőlécméret.


LUX kúpcserép , LUX kezdő kúpcserép , LUX hármas elosztó . TOSCANA BETONCSERÉP Kezdő kúpcserép. Nagyítás és további képek. Kúpcserép véglezáró lemez, műanyag. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online!


Kereskedés Szege Tégla, Falazóelem, Cserép , Hő-, Hangszigetelő anyagok, Kémények, Tetőtéri ablakok, Térburkolat, . A kúpcserepek alá kúpalátétet kell tenni, amely csatlakozik mindkét tetősíkhoz, és a vízzáróságot biztosítja. A képen egy tekercses típusú . Mediterrán cserepek felületkezelése. A cserép védelmi funkcióján túl. Hőszigetelő rendszer akció.


Sokkal ott tévednek, hogy a kúpcserép a lefogó stb. Ezen túl mi a Crostrumán megkerestük . GÉ zsindely termékek .

LEIER , mely nagyobb profilmagassággal készül (mm) elsősorban mediterrán.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения