четверг, 23 марта 2017 г.

Raklap győr

Tevékenységünk fa csomagolási hulladék ( raklap ) begyűjtése, újrahasznosítása, használt raklapok kereskedelme. Telephelyünk Győrben az Ipari Park . Vásárolunk EUR raklapokat , 80x120-as egyutas, 100x120-as egyutas és CP raklapokat , továbbá veszünk IBC-tartályt . Győr -Moson-Sopron, kínál-kiadó: hirdetés - raklap. Nyugat Magyarország egyik vezető raklapforgalmazó és gyártó vállalkozása.

Fő profilunk: fa raklap , EUR raklap gyártása, forgalmazása. Nyitva tartás: 0-óráig hétvégén és ünnepnapokon is! Folyamatosan forgalom növekedésünk eredményeképp, tavaly újabb raklap telephelyet nyitottunk.


A legmagasabb napi áron megvásároljuk feleslegessé vált raklapjait, mérettől, fajtától, minőségtől függetlenül. Nagyobb elfekvő készlet sem akadály, gyors . Ki nem izgul fel bármitől ami vagány, egyedi, divatos és olcsó? Eladó raklapgyártás és kereskedelem, fahulladék begyűjtése és hasznosítása.


Győr - lakás, kert, építés építőanyag asztalos faanyag Weiter Kft.

Raklap vásárlás gyorsan és kényelmesen. Győrben településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Több ezer olyan raklap van, amellyel a kereskedők átverik a vásárlókat.


A Palett-Ex Kft-t magántőkéből . Vásároljon raklapot kedvezményes áron a gyártótól, az immár éves Rozifa Kft. A cég raklapgyártással, raklap értékesítésével, valamint használt raklap. Többféle olcsó, használt raklap eladó Győr és környékén. Mennyi a raklap ára használtan?


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Használt raklap , sérült raklap felvásárlás azonnal! Garantáltan a legmagasabb piaci áron!


Magyarország egyes területein csak előre utalással tud fizetni, mivel a raklapos futárszolgálat nem kezel készpénzt. Bővebb információt az alábbi oldalon talál: . Szeretettel köszöntünk honlapunkon! Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is találkozunk intézményünkben.


EGYÜTT - VELÜNK - ITT - MOST!

Az összerakható raklapmagasítók alkalmasak az áru raklapokon történő szállítására és raktározására. Használatukkal a raklap rakodóterületének jobb . Az ágy háttámlájának elkészítéséhez fogjuk a 12xcm-es léceket és vágjuk olyan hosszúságúra, mint maga a raklap. Ebből kettő darabra lesz szükségünk.


Elnyerte tetszését raklapos állványaink? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Az ár a teljes mennyiségre vonatkozik, 1db alatt 6. Minőség és gazdaságosság egyben.


Weboldalunkon megtekintheti akciós ajánlatainkat is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения